Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο του ΜΕΓΚΑ …

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 62

Ο Βίκος δεν νιώθει πολύ καλά με την τροπή που έχει πάρει η σχέση του με την Αλεξία και της λέει ότι θα πρέπει να σταματήσουν τις συναντήσεις του. Στο μεταξύ ο Παράσχος τον ενημερώνει πως οι υποψίες που έχει για την Θάλεια είναι σωστές έπειτα από έρευνες που έκανε και ο ίδιος. Ο Θέμης προσπαθεί να ηρεμήσει την Αλεξία και βρίσκεται σε μια κόντρα για άλλη μια φορά με την Κύρα. Η Κασσιανή δεν μπορεί να κρύψει την ικανοποίηση της που ανέλαβε επιτέλους τα σκήπτρα της ηγουμενίας. Σκοπεύει να αλλάξει πολλά στο μοναστήρι και από την πρώτη μέρα ανάληψης των νέων καθηκόντων της θέτει τους δικούς της όρους καθιστώντας σαφές σε όλες πως ότι ίσχυε υπό την ηγουμενία της Φιλαρέτης θα πρέπει να το ξεχάσουν. Η απόσταση μεταξύ του Πέτρου και της Ελισάβετ όλο και μειώνεται με τη βοήθεια του Λευτέρη ενώ η Γιάννα βρίσκει ασάφειες ως προς τις συνθήκες του ατυχήματος του Σταυρίνου. Τα στοιχεία που συγκεντρώνει σιγά-σιγά συμπληρώνουν το παζλ και πιστεύει πως σύντομα θα μπορέσει να αποδείξει πως το ατύχημα ήταν καλοστημένο από τον Μπόγρη.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 63

Ο Γεράσιμος δεν μπορεί να πιστέψει στα μάτια του βλέποντας την Ελισάβετ χωρίς Ράσο. Την ρωτάει ευθέως αν θα αφήσει το μοναστήρι αλλά εκείνη το αρνείται με σθένος. Λίγο αργότερα όταν την βλέπει με τον Πέτρο καταρρακώνεται. Η αδελφή πια Φιλαρέτη δέχεται να μιλήσει στην τηλεόραση νιώθοντας πως μπορεί να διαχειριστεί την έκθεση. Η ερεύνα όμως του δημοσιογράφου θα την φέρει αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο τραύμα του παρελθόντος της . Η Αλεξία προσπαθεί να προσεγγίσει τον Βίκο για το δικό του παρελθόν ,ενώ φθάνει μέχρι και την γιαγιά της αναζητώντας βοήθεια.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 64

Η Κύρα για να προστατέψει την εγγονή της κανονίζει συνάντηση μεταξύ Βίκου και του Καστρίνου. Ο Παράσχος παρακολουθώντας την Θάλεια λύνει το μυστήριο γύρω απο το παιχνίδι που παίζει και την στριμώχνει για να του ομολογήσει την αλήθεια. Ο Λουκάς βλέποντας την σκήνη τραβάει όπλο. Η Όλγα προσπαθεί να έρθει σε επαφή με κάποιον που μπορεί να είναι ο πατέρας της. Η Αλεξία επισκέπτεται την Ελισάβετ και της ανοίγει την καρδιά της λέγοντας της τι συμβαίνει με τον Βίκο. Η Κύρα ακούει την συζήτηση του Βίκου με τον Δαμάλα και μαθαίνει για τον Κροάτη.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 65

Η Φιλαρέτη καταρρακωμένη και ηττημένη αποφασίζει να εγκαταλείψει οριστικά το μοναστήρι. Ο Πέτρος δεν μπορεί να συγκρατηθεί και δίνει ένα φιλί γεμάτο πάθος στην Ελισάβετ. Την ίδια ώρα η προσφορά του Καστρινού για τα κτήματα της μονής σκάει σαν βόμβα και πυροδοτεί αντιδράσεις. Η Γιάννα γίνεται έξαλλη με την συμπεριφορά του Σαράντου ενώ στο κενό πέφτει μία ακόμα προσπάθεια της Ευτυχίας να πλησιάσει τον γιο της. Ο Γεράσιμος με τις πιέσεις της Θάλειας και του Γιαννίκου θα αναγκάσει τον Παράσχο να συνεργαστεί μαζί του. Η Κύρα έρχεται σε σύγκρουση με την Αλεξία η οποία αρνείται να πιστέψει ότι ο Βίκος κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της μητέρας της. Λίγο αργότερα ο Βίκος προσπαθεί να διαλύσει τις υποψίες της Κύρας. Εκείνη όμως δεν πείθεται και επισκέπτεται στα γραφεία της αστυνομίας τον Δαμαλά. Στο μεταξύ ο Βίκος χρηματίζει τον Δαμαλά αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζει να τον σκοτώσει.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 66

Ύστερα από πολλές ανατροπές η Κασσιανή από φόβο και εκδικητικότητα δεν επιτρέπει στην Φιλαρέτη να φύγει απ’ το μοναστήρι. Η Γιάννα έρχεται και πάλι κοντά με το Σαράντο. Στην προσπάθεια της να τον βοηθήσει αναγκάζει τους γονείς της να της αποκαλύψουν το φοβερό μυστικό του Γεράσιμου. Ο Θέμης αναθέτει στον Πέτρο την μελέτη αξιοποίησης των κτημάτων του μοναστηριού. Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί. Ο Πέτρος παίρνει την Ελισάβετ στην παραλία για να δει για πρώτη φορά την θάλασσα μετά από πάρα πολλά χρόνια και περνούν την μέρα τους στην παραλία. Εκεί οι δυο τους θα έρθουν ακόμα πιο κοντά.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 67

Ο Πέτρος εξομολογείται τον έρωτα του και εκείνη θα παραδεχτεί επιτέλους πως είναι τρελά ερωτευμένη μαζί του. Το συναίσθημα, τους παρασύρει όμως ο Πέτρος παραμένει συγκρατημένος. Δεν σκοπεύει να πιέσει την Ελισάβετ και της ξεκαθαρίζει ότι θα περιμένει μέχρι εκείνη να νιώσει έτοιμη να προχωρήσουν την σχέση τους. Και οι δύο πετούν στα σύννεφα. Όπως χαρακτηριστικά θα εκμυστηρευτεί η Ελισάβετ στον Πέτρο είναι η ομορφότερη μέρα της ζωής της. Η εμμονή της Αλεξίας με τον Βίκο δεν υποχωρεί, αντιθέτως κορυφώνεται. Η νεαρή κοπέλα χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει με τον Βίκο. Αυτό όμως εξαγριώνει τη γιαγιά της που αποφασίζει να της πει την αλήθεια για εκείνον. Η Αλεξία δεν πτοείται και δεν ακούει τις συμβουλές της γιαγιάς της. Συνεχίζει να τον συναντά. Εξαγριωμένη είναι η Όλγα με την αποκάλυψη ότι ο Καστρινός μπορεί να είναι ο πατέρας της. Αποφασίζει να προστατεύσει τον Θέμη ενημερώνοντας τον και τις κινήσεις της μητέρας της στην Γερακιανή. Ο Φραγκίσκος με τον Παναγιώτη κάνουν έρευνα για τα κτήματα της μονής. Ο Λευτέρης, ο Σαράντος και ο Γιώργος συναντούν τον μητροπολίτη για να ζητήσουν τη βοήθεια του για το ίδιο θέμα.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 68

Η Ελισάβετ και ο Πέτρος περνούν τη μέρα τους στην παραλία Είναι μια μέρα ευτυχίας. Η Αλεξία χρησιμοποιεί την Κύρα για να επικοινωνήσει με τον Βίκο, γεγονός που εξαγριώνει την Κύρα η οποία αποφασίζει να της πει όλη την αλήθεια για εκείνον.   Εξαγριωμένη είναι και η Όλγα με την Πολυξένη, μετά την αποκάλυψη ότι ο Καστρινός μπορεί να είναι ο πατέρας της. Αποφασίζει να την αντιμετωπίσει μπροστά στον Θέμη, ενημερώνοντάς τον για τις κινήσεις της μητέρας της. Στη Γερακιανή ο Φραγκίσκος με τον Παναγιώτη κάνουν έρευνα για τα κτήματα της Μονής, ενώ ο Λευτέρης, ο Σαράντος και ο Γιώργος συναντούν τον Μητροπολίτη για να ζητήσουν τη βοήθειά του για το ίδιο θέμα. Ο Λουκάς ζητά τη βοήθεια της Νατάσας για να ανακαλύψουν τι συμβαίνει μεταξύ της Θάλειας και του Παράσχου.  Η Αλεξία επιμένει να μην ακούει τις συμβουλές της Κύρας και συνεχίζει να συναντά τον Βίκο.

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 69

Η Όλγα παίρνει τα αποτελέσματα από το τεστ πατρότητας και τελικά αποδεικνύεται ότι ο Καστρινός δεν είναι ο πατέρας της. Ο Βίκος κανονίζει και πάλι να βρεθεί με την Αλεξία αναιρώντας την υπόσχεση που έχει δώσει στον Καστρινό και στην Κύρα. Ποιον απ’ τους δύο θα συναντήσουν στο μυστικό τους ραντεβού; Η παρουσία του Παναγιώτη στο σπίτι προκαλεί δυσφορία στην Αλεξία. Ο Πέτρος ενημερώνει το Λευτέρη για τις κινήσεις του Θέμη σε σχέση με τα κτήματα. Η Κασσιανή επισκέπτεται τον Σταυρίνο για να βεβαιωθεί ότι είναι πρόθυμος να λάβει μέρος στο “θαύμα”. Ο Γεράσιμος λέει στους γονείς του ότι έχει αποκαλύψει στην Ελισάβετ το μυστικό για το φόνο του Διακοσάββα και ταράζονται..

Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 70

Ο Βίκος δίνει διαταγή για τη δολοφονία του Δαμαλά ενώ η αστυνομία ετοιμάζεται για συλλήψεις. Ο Λουκάς αρχίζει να υποψιάζεται την Θάλεια και βάζει κάποιον να την παρακολουθήσει. Ο Θέμης δωροδοκεί το Φραγκίσκο με σκοπό να πείσει τον Πέτρο να αναλάβει το έργο με τις επενδύσεις στα κτήματα της Γερακιανής. Ο μητροπολίτης και η Κασσιανή ετοιμάζονται για το “θαύμα” στην μόνη ενώ το αίτημα της Φιλαρέτης να μεταφερθεί σε άλλο μοναστήρι δε γίνεται δεκτό. Ο Πέτρος παίζει όλο και περισσότερο την Ελισάβετ να του αποκαλύψει το μυστικό που κρύβει ο Γεράσιμος. Στο μεταξύ η Κύρα δεν το βάζει κάτω ενώ παρακολουθεί τον Δαμαλά, θα πάρει επιτέλους την πληροφορία που θέλει σε σχέση με τη δολοφονία της κόρης της.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 71, 72, 73, 74, 75, 76

Για την αρχική σελίδα « Μαύρο Ρόδο » πατήστε ΕΔΩ

Μαύρο ΡόδοΜαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 62Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 63Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 64Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 65Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 66Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 67Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 68Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 69Μαύρο Ρόδο – Επεισόδιο 70