Μαύρα Μεσάνυχτα Επεισόδια: Δείτε και τα 48 Επεισόδια

Μαύρα Μεσάνυχτα Επεισόδια: Μαύρα Μεσάνυχτα είναι ο τίτλος μιας μαύρης κωμωδίας που προβλήθηκε από το Mega Channel. Έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2008 και το τελευταίο επεισόδιο προβλήθηκε στις 15 Ιουνίου του 2009. Το σενάριο έγραψαν από κοινού ο Βασίλης Ρίσβας & η σύζυγός του, Δήμητρα Σακαλή.

Ο μουσικοσυνθέτης Κυριάκος Παπαδόπουλος έγραψε τη μουσική του ομώνυμου κομματιού, που αποτελεί το κομμάτι των τίτλων της σειράς.

Τους στίχους έγραψε το Θηρίο, ο οποίος και το ερμηνεύει μαζί με την Μαρία Ιακώβου η οποία επίσης έχει έναν μικρό ρόλο στη σειρά. Το κομμάτι έγινε μεγάλη επιτυχία[εκκρεμεί παραπομπή], η οποία εν μέρει οφείλεται στην επιτυχία της σειράς.

Μαύρα Μεσάνυχτα Επεισόδια

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος, μετά από πολλά χρόνια συνεργασίας με τον Alpha TV, σκηνοθετεί τα “Μαύρα Μεσάνυχτα“, με τους περισσότερους ηθοποιούς που συμμετείχαν στα σήριαλ αυτοτελών ιστοριών (Κόκκινος Κύκλος, 10η Εντολή), όπως ο Στέλιος Μάινας, η Παναγιώτα Βλαντή, η Έρση Μαλικένζου η Μπέσυ Μάλφα και ο σύζυγός της στη ζωή, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, να συμμετέχουν και στα “Μαύρα Μεσάνυχτα.Μαύρα Μεσάνυχτα Επεισόδια

Στη σειρά συμμετείχαν διάφοροι γνωστοί και μη ηθοποιοί ως guests ή έχοντας μικρούς ρόλους. Ενδεικτικά έχουν πάρει μέρος ηθοποιοί όπως ο Γεράσιμος Γεννατάς, στο ρόλο του διεφθαρμένου αστυνομικού (Λεωνίδα Σερέτη), ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στο ρόλο του αδιάφθορου αστυνομικού (Δημήτρη Γλάρου), ο Γιάννης Μπέζος στο ρόλο του επιτυχημένου δικηγόρου (Αρίστου), η Αλεξάνδρα Παντελάκη, στο ρόλο της Ευγενίας Καπερνάρου – Μάτσουλα και ο Ηλίας Μαμαλάκης στο ρόλο του Θεόφιλου Μάτσουλα.

Ακόμη, στη σειρά συμμετέχει και το Θηρίο (Κώστας Δράκουλας). Μαύρα Μεσάνυχτα Επεισόδια

Η μουσική επιμέλεια της σειράς έγινε από τον Πάνο Κοκκινόπουλο ο οποίος επέλεξε τις μουσικές που είχε διαλέξει και στη 10η Εντολη, η προηγούμενη του σειρά.

Οι μπάντες και οι τραγουδιστές που ακούστηκαν στην σειρά ήταν: 16 Horsepower, The BlackHeart Procession, Midnight Choir, The Walkabouts, Madrugada, Tenderloud, Godspeed You! Black Emperor, Tom McRae, Pearl Jam.

Μαύρα Μεσάνυχτα Υπόθεση

Μαύρη κωμωδία, με ένα από τα πιο ανατρεπτικά σενάρια που γράφτηκαν ποτέ για την τηλεόραση, η οποία έκανε πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2008 στο Mega.

Ο Θράσος είναι ένας φιλήσυχος βιοπαλαιστής αλλά η ζωή του ανατρέπεται όταν κληρονομεί την περιουσία του αδερφού του, που είναι άνθρωπος της νύχτας και ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου.

Πώς αντιδρούν η διψασμένη για χλιδάτη ζωή γυναίκα του, ο γιος του, η κόρη του και η πεθερά του; Και από την άλλη, τι υποδοχή του επιφυλάσσει η εpωμένη του αδελφού του και ο υπόλοιπος περίγυρος στο νυχτερινό κέντρο; Μαύρα Μεσάνυχτα Επεισόδια

Σενάριο: Βασίλης Ρίσβας, Δήμητρα Σακαλή

Σκηνοθεσία: Πάνος Κοκκινόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Στέλιος Μάινας, Παναγιώτα Βλαντή, Μπέσυ Μάλφα, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Έρση Μαλικένζου, Γιούλικα Σκαφιδά, Βασίλης Ρίσβας, Μάκης Παπαδημητρίου, Ράνια Παπαδάκου, κ.α.

Κανάλι προβολής: Mega (2008 – 2009)

Μαύρα Μεσάνυχτα Επεισόδια: Playlist

48 ΕπεισόδιαepeisodiaMega Channelpanagiota vlantiplaylistΒασίλης ΡίσβαςΓεράσιμος ΣκιαδαρέσηςΓιούλικα ΣκαφιδάΔήμητρα ΣακαλήΈρση ΜαλικένζουΜάκης ΠαπαδημητρίουΜαρία Ιακώβου - Μαύρα μεσάνυχταΜαύρα ΜεσάνυχταΜαύρα Μεσάνυχτα ΕπεισόδιαΜαύρα Μεσάνυχτα ΥπόθεσηΜπέσυ ΜάλφαΠάνος ΚοκκινόπουλοςΡάνια ΠαπαδάκουΣτέλιος Μάιναςυπόθεση