Ματωμένη Γη – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Ματωμένη Γη – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Ματωμένη Γη του ΑΝΤ1 …

Ματωμένη Γη – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5

Ματωμένη Γη – Επεισόδιο 1

Οι οικογένειες Castañeda και Montiel αντιμετωπίζουν εχθρικά η μια την άλλη εξαιτίας ενός ατυχήματος. Συλλαμβάνουν τον Juan Jose που είναι το μαύρο πρόβατο της οικογένειας Montiel, αλλά και ο μεγάλος έρωτας της όμορφης Aurora Castañeda.

Ματωμένη Γη – Επεισόδιο 2

Ο Κρισάντο είναι γεμάτος οργή εναντίον των Μόντιελ και τους μηνύει. Με αυτοπεποίθηση ότι δεν θα έχουν χρήματα, ζητάει τη γη τους σε αντάλλαγμα. Η Aurora επισκέπτεται τον Juan Jose στη φυλακή.

Ματωμένη Γη – Επεισόδιο 3

Προσπαθούν να βιάσουν την Aurora και να χειραγωγήσουν τον Juan Jose στη φυλακή. Ο Κρισάντο παραδίδει τα εδάφη των Μόντιελ στον γιο του Λεονάρντο. Η Ναταλία δεν δέχεται να χάσει τον αμπελώνα της.

Ματωμένη Γη – Επεισόδιο 4

Ο Juan Jose ανακαλύπτει τη μυστική κρυψώνα του Iván και θέλει να το χρησιμοποιήσει εναντίον του. Η Aurora ζει με φόβο και αποφασίζει να φύγει. Ο Ρομπέρτο ​​επιμένει για να την κερδίσει πίσω. Η σχέση μεταξύ της Ναταλίας και του Πάκο περνάει κρίση.

Ματωμένη Γη – Επεισόδιο 5

Ο Juan Jose μαθαίνει να υπερασπίζεται τον εαυτό του στη φυλακή με σκληρό τρόπο αλλά γίνεται απερίσκεπτος. Η Ναταλία προσπαθεί να αναζωογονήσει τη φλόγα του πάθους με τον Πάκο. Ο Roberto λέει στην Aurora ότι την αγαπά.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Ματωμένη Γη – Επεισόδιο 6, 7, 8, 9, 10

Για την αρχική σελίδα « Ματωμένη Γη » πατήστε ΕΔΩ

Ματωμένη ΓηΜατωμένη Γη - Επεισόδιο 1Ματωμένη Γη - Επεισόδιο 2Ματωμένη Γη - Επεισόδιο 3Ματωμένη Γη - Επεισόδιο 4Ματωμένη Γη - Επεισόδιο 5Ματωμένη Γη ant1