Μάγισσα υπόθεση: Σκότος και πειρατές

Μάγισσα υπόθεση: Η ιστορία μας διαδραματίζεται στο 1818. Στη Μάνη, δύο οικογένειες που χωρίζονται από μακροχρόνια βεντέτα, αποφασίζουν να ενωθούν για χάρη του επαναστατικού αγώνα. Παντρεύουν τα παιδιά τους και μετά από λίγο καιρό γεννιέται το εγγόνι τους.

Μάγισσα υπόθεση: Σκότος και πειρατές

Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του, το μωρό εξαφανίζεται. Η υπηρέτρια του αρχοντικού βλέπει σαν όραμα πως το μωράκι είναι πλάι στη λίμνη. Αμέσως ειδοποιεί τους γονείς και τρέχουν όλοι μαζί στο σημείο. Πράγματι, το μωρό εντοπίζεται πνιγμένο στις όχθες της λίμνης και η υπηρέτρια κατηγορείται για δολοφονία…

Μέσα από την πρωταγωνίστρια που βλέπει οράματα, η σειρά αυτή θα εστιάσει στον επαναστατικό αγώνα των Ελλήνων, απέναντι στον τουρκικό ζυγό. Η δράση εκτυλίσσεται σε μια σκληρή, εντός κι εκτός εισαγωγικών γη, εκείνη της Μάνης με σκληρούς εξανάγκης ανθρώπους- και πως θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά αφού η ζωή ήταν αγώνας επιβίωσης όχι μόνον εξαιτίας του οθωμανικού ζυγού αλλά και των πειρατών.

Οι πειρατές στην ουσία είναι το κίνητρό, στη σειρά “Η Μάγισσα”. Πάμε να αφηγηθούμε μια ιστορία για έναν κόσμο για τον οποίον δεν έχουμε σαφή εικόνα. Αυτό βέβαια μας αφήνει περιθώρια ελευθερίας στην φαντασία και τις κινήσεις μας. Ταυτόχρονα είναι άλλου είδους, μεγάλη, πρόκληση διότι περιλαμβάνονται μεγάλες σκηνές με εντυπωσιακές μάχες. Κι εδώ δεν χωρούν εκπτώσεις. Θα πραγματοποιηθούν σε φυσικούς χώρους. Στη Μέσα Μάνη. Τη σκληρή Μάνη με τα χωριά οχυρά.

Η ΜάγισσαΜάγισσαΜάγισσα υπόθεσηυπόθεση