Λεφτά από το YouTube

Λεφτά από το YouTube! Γιατί όχι; Μάθε πως μπορείς να βάλεις διαφημίσεις και να βγάλεις εύκολα λεφτά!

Λεφτά από το YouTube

Το πιο εύκολο πράγμα είναι να δημιουργήσεις ένα λογαριασμό στο YouTube και να μεταφορτώσεις (upload) ένα video ή ένα τραγούδι. Γιατί όμως να μην εκμεταλλευτείς και τη δυνατότητα που σου προσφέρει το youtube να βγάλεις και κάποια extra χρήματα;

Το YouTube χρησιμοποιείται παγκοσμίως για την προβολή video, μουσικής και οπτικοακουστικού υλικού. Υπάρχει τρόπος να βγάλει κάποιος λεφτά από ένα απλό λογαριασμό στο YouTube; Η απάντηση σαφώς είναι ότι μπορείς. Δες τρεις τρόπους για να το πετύχεις.

Λεφτά από το Youtube μέσω της Google Adsense (Διαφήμιση CPC)

Καταρχάς το YouTube ανήκει στη Google, άρα όποιος διαθέτει ένα λογαριασμό στην Google, ένα gmail για παράδειγμα, μπορεί να δημιουργήσει μέσα σε ένα λεπτό ένα κανάλι στο YouTube και να ξεκινήσει άμεσα να φορτώνει video.

Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να χρησιμοποιήσεις το YouTube για να ανεβάσεις ή μεταμορφώσεις (upload) video ή τραγούδια. Μπορείς να καταγράψεις ένα αστείο video ή κάποιο καλλιτεχνικό ή ένα τυχαίο συμβάν ή μια αποκλειστικότητα ή οτιδήποτε άλλο. Σίγουρα κάποιον θα ενδιαφέρει ή κάποιος θα το δει τυχαία. Όλα αυτά σίγουρα είναι γνωστά σε όλους. Λεφτά από το YouTube

Σίγουρα όσα περισσότερα video έχεις φορτώσει, τόσο περισσότερες εμφανίσεις θα έχεις. Η Google σου δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστείς μαζί της και να προβάλεις αυτόματα σε κάθε video και διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις που προβάλλονται στα video σου, αποφέρουν κέρδη ανάλογα με τα click που θα γίνουν από αυτούς που τα παρακολουθούν. Το περιεχόμενο των διαφημίσεων είναι συνήθως σε μορφή κειμένου και έχει σίγουρη επιτυχία γιατί είναι στοχευμένο και όχι τυχαίο.

Ο όρος που θέτει η Google, ώστε να συνεργαστείς μαζί της και να βγάλεις λεφτά, είναι ότι το μήνα τα video σου θα πρέπει να έχουν συνολικά περίπου 1.000.000 εμφανίσεις. Ίσως ακούγεται υπερβολικό και σίγουρα δεν είναι εφικτό άμεσα, αλλά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα σίγουρα θα βρεις τον τρόπο και κάποια video σου θα έχουν μεγάλη επιτυχία. Τα video ούτως η άλλως διαδίδονται με ταχείς ρυθμούς μέσα από το Facebook, τις ιστοσελίδες, τα forums και τα Blogs. Λεφτά από το YouTube

Μπορείς να ξεκινήσεις να φορτώνεις τα δικά σου video σα χόμπι και στην πορεία να το εκμεταλλευτείς για να βγάλεις έξτρα λεφτά. Αν έχεις ήδη δικό σου κανάλι στο YouTube μπορείς να εγγραφείς στην υπηρεσία Adsense της Google και να συμπληρώσεις μια αίτηση για να προβάλλεις διαφημίσεις.

Λεφτά από το Youtube μέσω της Google Adsense (Διαφήμιση CPV)

Tο YouTube πρόσφατα έδωσε τη δυνατότητα σε απλούς χρήστες, χωρίς να απαιτείται ο μεγάλος όγκος επισκεπτών των 1.000.000 views, να βγάλουν χρήματα. Τα κέρδη προέρχονται μέσω PPV (Pay Per View), δηλαδή πληρώνεσαι ένα ποσό για κάθε εμφάνιση διαφήμισης στα video σου. Από τις διαφημίσεις οι χρήστες θα αμείβονται με το 55% των εσόδων της Google.

Η νέα υπηρεσία απευθύνεται στις εξής χώρες:

Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Κολομβία, Τσεχία, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιαπωνία, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Πολωνία, Νότια Αφρική, Ισπανία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες.

diafimiseisleftavideoYouTubeεσοδα απο youtube φορολογιακαναλι στο youtube χρηματαΛεφτά από το YouTubeποσα λεφτα βγαζουν οι ελληνες youtubers top 10προβολες youtubeπως αγοραζω προβολες στο youtubeπως μετρανε τα views στο youtubeυπολογισμος εσοδων youtube