Λαμπροπούλου – Πρωτόπαππα – Πρωταγωνίστριες σε Δύο Σειρές του ΑΝΤ1

Λαμπροπούλου – Πρωτόπαππα – Μαριλίτα Λαμπροπούλου και Μαρία Πρωτόπαππα, οι αγαπημένες ηθοποιοί από τον “Σασμό”, ετοιμάζονται να κατακτήσουν την τηλεοπτική σκηνή με δύο νέες σειρές στον ΑΝΤ1. Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου θα είναι η πρωταγωνίστρια στην ελληνική ανακατασκευή του δημοφιλούς ψυχολογικού θρίλερ “Dr Foster”.

Λαμπροπούλου – Πρωτόπαππα – Πρωταγωνίστριες σε Δύο Σειρές του ΑΝΤ1

Η σειρά ακολουθεί τη ζωή μιας επιτυχημένης γιατρού, η οποία ανακαλύπτει ξαφνικά το σκοτεινό παρελθόν του συζύγου της, ανατρέποντας τη φαινομενικά τέλεια καθημερινότητά της. Στο πλευρό της Μαριλίτας Λαμπροπούλου θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Λάλος αναλαμβάνοντας τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, επανασυνδεόμενοι μετά την επιτυχία τους στο “Σασμό”. Η σειρά θα αποτελείται από 60 επεισόδια και το σενάριο επιμελούνται η Κωνσταντίνα Γιαχαλή και ο Γιάννης Σκαραγκάς, με τη σκηνοθεσία του Αλέκου Κυράνη. Παράλληλα, η Μαρία Πρωτόπαππα θα λάβει μέρος στη σειρά “Gran Hotel” του ΑΝΤ1, αναλαμβάνοντας έναν από τους κεντρικούς ρόλους.

Το σενάριο της σειράς “Gran Hotel” υπογράφουν η Δήμητρα Τσόλκα και η Βάσια Καρυτινού, ενώ τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο Γιάννης Βασιλειάδης σε παραγωγή του Γιάννη Καραγιάννη. Οι δύο σειρές αναμένεται να συναρπάσουν τους τηλεθεατές με τις έντονες ερμηνείες και τις πολυδιάστατες ιστορίες τους, δημιουργώντας νέα αγωνία και ανατροπές στο τηλεοπτικό τοπίο.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

ant1ant1 tvepeisodiaexelixeisεπόμενα επεισόδιαΛαμπροπούλουνέα σειράπρωτοπαππα