La Promesa: Η Υπόσχεση επόμενα επεισόδια – Πιάνει δουλειά ως υπηρέτρια

La Promesa: Η Υπόσχεση επόμενα επεισόδια – Η Χάνα φτάνει στο μεγαλοπρεπές παλάτι La promesa και πιάνει δουλεία ως υπηρέτρια, την ημέρα που ο διάδοχος της οικογένειας Λουχάν, Τόμας, παντρεύεται. Η πρώτη της συνάντηση είναι με τον μικρότερο αδελφό του γαμπρού, τον Μανουέλ. Ένα ατύχημά του θα σταθεί αφορμή για να εισχωρήσει η Χάνα στο κάστρο, αφού θα του σώσει τη ζωή.

La Promesa: Η Υπόσχεση επόμενα επεισόδια – Πιάνει δουλειά ως υπηρέτρια

Ωστόσο η άφιξη της μόνο τυχαία δεν είναι αφού ψάχνει τον δολοφόνο της μητέρας της και τον απαγωγέα του αδελφού της. Στο μεταξύ ο Τόμας εντοπίζεται νεκρός το βράδυ του γάμου του. γεγονός που φέρνει θλίψη και σύγχυση. Η Χάνα προσπαθεί να απαλλαγεί από το δαχτυλίδι του, το οποίο θα μπορούσε να την ενοχοποιήσει, αλλά δεν θα είναι εύκολο, ενώ στο παλάτι φτάνει ο λοχίας Κουράντο για να ερευνήσει τα αίτια του θανάτου του. Η Χιμένα, σύζυγος πλέον του Τόμας, θέλει να φύγει, ωστόσο η Κρουζ προσπαθεί να την εμποδίσει. γνωρίζοντας πόσο σημαντικό είναι να κρατήσει την πλούσια κληρονόμο μαζί τους.

Ο Κονράντο ζητά τόσο τη συνεργασία της οικογένειας στην έρευνά του, όσο και του υπηρετικού προσωπικού, γι’ αυτό και μιλάει ξεχωριστά με τον καθένα. Η Σιμόνα καταρρέει μετά τον θάνατο του αγαπημένου της Τόμας και αποφασίζει να φύγει από το παλάτι, ενώ η Πια στην προσπάθειά της να κρύψει το μυστικό της, εξοργίζει τον βαρόνο. Η Λεονόρ, όντας συντετριμμένη από τον θάνατο του Τόμας, καταλήγει στην αγκαλιά του Μάουρο. Το παλάτι ετοιμάζεται για την κηδεία, με την Καταλίνα να αρνείται να παρευρεθεί στην τελετή, παρά τις πιέσεις που δέχεται. Η Πέτρα πάλι έχει αναλάβει να κάνει τη ζωή «μαρτύριο» στη Χάνα με εντολή της μαρκησίας. Ο Κονράντο θεωρεί πως η δολοφονία του Τόμας αποτελεί ένα έγκλημα πάθους και υποψιάζεται τη Χάνα. Ωστόσο, εκείνη συνειδητοποιεί πως η Λόλα ήταν η ερωμένη του Τόμας.

Η Λεονόρ και ο Μάουρο προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους κρυφή, πριν βρε θούν αντιμέτωποι με ακραίες συνέπειες. Η Χάνα με τη σειρά της κρύβει το μεταλλικό αντικεί μενο που δολοφονήθηκε ο Τότ μας πριν το βρει ο Κονράντο και οι άντρες του που ετοιμάζονται να ψάξουν ένα- ένα τα δωμάτια του παλατιού, ξεφεύγοντας έτσι από την παγίδα που της είχαν στήσει η Πέτρα και η μαρκησία. Η Κρουζ υποψιάζεται ότι ο Μανουέλ αρχίζει να τρέφει αισθήματα για τη Χάνα. Στο μεταξύ, προς απογοήτευσή της, ο λοχίας Κονράντο είναι όλο και πιο σίγουρος ότι ο δο λοφόνος του Τόμας δεν είναι άλλος από τον Μανουέλ, γι’ αυτό και αποφασίζει να βάλει σε εφαρμογή ένα άλλο σχέδιο.

Παράλληλα, η Τερέζα προσλαμβάνεται ως νέα υπηρέτρια, αλλά κανείς δεν γνωρίζει ότι είναι η κοπέλα του Μάουρο εδώ και χρόνια. Αργότερα όλοι στο παλάτι σοκάρονται από τη σύλληψη της Λόλας και μόνο η Χάνα πιστεύει ότι είναι αθώα. Ο Κονράντα αφού την ανακρίνει, αρχίζει να πιστεύει τη θεωρία της Χάνα. Στο μεταξύ όταν η Λεονόρ μαθαίνει για τη σχέση του Μάουρο και της Τερέζα, αποφασίζει να τους κάνει τη ζωή μαρτύριο, ενώ του ζητά να επιλέξει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, η Κρουζ αποφασίζει να αναλάβει δράση όταν ανακαλύπτει ότι ο Αλόνσο έχει χρεοκοπήσει.

Για την αρχική σελίδα « La promesa – Η Υπόσχεση  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

La PromesaLa Promesa – Η ΥπόσχεσηLa promesa – Η Υπόσχεση εξελιξειςLa promesa – Η Υπόσχεση επεισοδιαLa promesa – Η Υπόσχεση επομενα επεισοδιαLa promesa – Η Υπόσχεση οπενΗ Υπόσχεση επόμενα επεισόδια