La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

La promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς La promesa – Η Υπόσχεση του ΟΠΕΝ …

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 11, 12, 13, 14, 15

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 11

Μόνο ο Μανουέλ έχει τον τρόπο να φέρει από την Πουέμπλα την αδρεναλίνη για τη Σιμόνα. Η Τζάνα τον έχει προσεγγίσει, αλλά δεν περίμενε να εμπλακεί στην περιπέτεια. Η απόρριψη της Πία από τον Βαρόνο τον οδηγεί να αποφασίσει να φύγει απρόσμενα σε ταξίδι, αλλά η Πία γνωρίζει ότι δεν τον έχει ξεφύγει, ούτε κατά διάνοια. Η Κρουζ εκνευρίζεται από την απροσδόκητη επίσκεψη του σαργέντου Κονράδο. Θέλει να πιστέψει ότι πρόκειται για μια απλή τυπικότητα για να κλείσει την υπόθεση, αλλά ο Κονράδο έρχεται να ανακοινώσει ακριβώς το αντίθετο. Η επείγουσα ανάγκη να αποτραπεί ο θάνατος της Σιμόνα αναγκάζει την Τζάνα να αγωνιστεί ενάντια στο χρόνο για να βρει έναν γιατρό εγκαίρως και ταυτόχρονα να ξεπεράσει την αντίθεση της Καντέλα στο να πλησιάσει κανείς την μαγείρισσα.

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 12

Η Σιμόνα αγωνίζεται ανάμεσα στη ζωή και το θάνατο. Φαίνεται πως η καινοτόμος μέθοδος που πρότεινε η Γιάνα για να την θεραπεύσει δεν έχει αποδώσει. Εν τω μεταξύ, η Καταλίνα προσπαθεί να πείσει τον πατέρα της να πουλήσει το αρχοντικό της Μαδρίτης για να αποκτήσει ρευστότητα για την Προμέσα. Αλλά ο Αλόνσο δεν είναι διατεθειμένος να αποποιηθεί μέρος της περιουσίας του. Ο Ρόμουλος πιάνει τον Μαούρο και την Τερέζα να φιλιούνται κατά τη διάρκεια της εργασίας και τους λέει ότι αν τους ξαναπιάσει, θα αναγκαστεί να τους απολύσει. Η Γιάνα λαμβάνει την εντολή να καθαρίσει ένα λεκέ από λίπος στο αεροσκάφος. Εκεί θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τον Μανουέλ και αυτός να της μιλήσει για τα όνειρα και τις ελπίδες του στην αεροπορία. Η Γιάνα συνειδητοποιεί ότι ακόμη πονάει από το ατύχημα και εξετάζει το πόδι του. Τέλος, ο Βαρώνος του Λινάχα φτάνει στο παλάτι με τον εγγονό του Κούρρο για να περάσουν μερικές μέρες. Η Γιάνα υποψιάζεται ότι το παιδί μπορεί να είναι στην πραγματικότητα ο εξαφανισμένος αδελφός της.

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 13

Ο Βαρόνος, οργισμένος από την απόρριψη της Πία, φεύγει την ίδια μέρα που έφτασε, χωρίς η κόρη του να καταφέρει να μάθει γιατί. Και χωρίς η Τζάνα να καταφέρει να συναντήσει τον Κούρο. Ο σαργέντος επιστρέφει στην Προμέσα για να κλείσει τα περιθώρια της υπόθεσης. Οι υποψίες του πέφτουν σε κάποιον από την οικογένεια, κάποιον που θα μπορούσε να πάρει το ανοιχτήρι γραμμάτων χωρίς να προκαλέσει υποψίες. Ενώ τα χρέη καταδιώκουν την Προμέσα, η τράπεζα δεν δίνει περισσότερα δάνεια και ο μαρκήσιος δεν ξέρει τι να κάνει. Η Κρουζ λέει ότι πρώτα πρέπει να λύσουν το θέμα του Κονράδο εκεί και μετά να ασχοληθούν με τα χρήματα. Η Λεονόρ προσπαθεί να κάνει τον Μάουρο να ζηλέψει μιλώντας με την αδερφή της, την Καταλίνα, για το πάρτι που θέλει να κάνει και τους εραστές που θα φέρει. Εν τω μεταξύ, ο Μάουρο απορρίπτει την Τερέζα που δεν ξέρει τι του συμβαίνει. Ο Μανουέλ αισθάνεται πιεσμένος από την οικογένειά του, που θέλει να σταματήσει να πετά. Η Τζάνα καταλαβαίνει τον νεαρό κληρονόμο, και αυτό οδηγεί σε μια προσέγγιση ανάμεσά τους. Όταν ο Μανουέλ επιστρέφει μετά από μια νύχτα κρασιών βρίσκει την Τζάνα και της εξομολογείται τα συναισθήματά του γι’ αυτήν και πλησιάζει με πρόθεση να την φιλήσει.

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 14

Η οικονομική κατάσταση της “La Promesa” αγχώνει τον Αλόνσο, ο οποίος ζητά από τον Μανουέλ να σταματήσει τις πτήσεις και να επικεντρωθεί στη δουλειά του, και από την Καταλίνα, η οποία αναγκάζεται να απαλλαγεί από ένα αντικείμενο με μεγάλη συναισθηματική αξία για να αποκτήσει το απαραίτητο άχυρο ώστε τα ζώα να μην πεθάνουν από την πείνα. Ο Μανουέλ απολογείται στην Τζάνα για την προσπάθειά του να τη φιλήσει, την οποία εκείνη απέτρεψε βίαια. Παρά ταύτα, εκείνη τον υποστηρίζει στην επιθυμία του να πετάξει. Αυτό που την ανησυχεί πραγματικά είναι να μάθει περισσότερα για τον Κούρο, καθώς υποψιάζεται ότι είναι ο εξαφανισμένος αδερφός της, ο Μάρκος. Είναι αποφασισμένη να πάει στην “La Pardina” όταν ανακαλύπτει ότι η φωτογραφία και το δαχτυλίδι του Τομάς έχουν εξαφανιστεί. Η Πία πονάει βλέποντας πώς το προσωπικό ψιθυρίζει για εκείνη. Πιέζει την Τερέζα μέχρι που της αποκαλύπτει την πηγή των φημών, οπότε αποφασίζει να το συζητήσει με την Πέτρα. Απειλεί να απολύσει την υπηρέτρια, η οποία, πικραμένη, αποκαλύπτει μπροστά σε όλο το προσωπικό, κατά τη διάρκεια του δείπνου, ότι είναι έγκυος.

La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 15

Η Πία, υπό την πίεση της Πέτρας, παραδέχεται μπροστά σε όλο το προσωπικό ότι είναι έγκυος. Όλοι μένουν άφωνοι και την κατακλύζουν με ερωτήσεις, τις οποίες η Πία δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να απαντήσει. Η αρχόντισσα φοβάται ότι έχει δυσαρεστήσει τον Ρόμουλο, αλλά εκείνος της διευκρινίζει ότι η μόνη δυσαρέσκεια είναι που δεν είχε την εμπιστοσύνη να του μιλήσει νωρίτερα. Η Τερέζα αναρωτιέται γιατί ο Μαούρο ποτέ δεν μίλησε γι’ αυτήν στους συναδέλφους της. Όταν ρωτά τον Ρόμουλο, αυτός ακούσια της αποκαλύπτει το επεισόδιο με το κραγιόν, και έτσι η Τερέζα ανακαλύπτει ότι ο Μαούρο φίλησε μια άλλη κοπέλα που δεν ήταν εκείνη. Αγωνιώντας να μάθει την αλήθεια, τον ρωτάει άμεσα. Η Τζάνα εγκαταλείπει την Προμίσα. Η δικαιολογία που δίνει είναι ότι πάει να φροντίσει ένα συγγενή της στη Βαλένθια που έχει αρρωστήσει, αλλά η αλήθεια είναι ότι πάει σε αναζήτηση του αδερφού της. Αποχαιρετά τον Μανουέλ και και οι δύο δεν μπορούν να αποφύγουν την απέραντη λύπη βλέποντας τις διαδρομές τους να χωρίζουν για πάντα.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς La promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20

Για την αρχική σελίδα « La promesa – Η Υπόσχεση  » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

La PromesaLa Promesa – Η ΥπόσχεσηLa promesa – Η Υπόσχεση αυριοLa promesa – Η Υπόσχεση εξελιξειςLa promesa – Η Υπόσχεση επεισοδιαLa Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 11La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 12La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 13La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 14La Promesa – Η Υπόσχεση Επεισόδιο 15La promesa – Η Υπόσχεση επομενα επεισοδιαLa promesa – Η Υπόσχεση οπενLa promesa – Η Υπόσχεση σημεραLa promesa – Η Υπόσχεση τι θα δουμεΗ Υπόσχεση