La Patrona – Όλα τα Επεισόδια

La Patrona – Όλα τα Επεισόδια: Η Γκαμπριέλα Σουάρες είναι η μόνη γυναίκα που εργάζεται σε ορυχείο χρυσού που δίνει ζωή στην πόλη του Σαν Πέδρο Ντε Όρο. Η Γκαμπριέλα είναι η κόρη του “Τίγρε” Σουάρες που είναι ο πιο έμπειρος στο χώρο εξόρυξης χρυσού, αλλά είναι μια ανύπαντρη μητέρα και υποφέρει από τις κοροϊδίες μερικών ανθρακωρύχων.

La Patrona – Όλα τα Επεισόδια

Όταν ήταν δεκαέξι, η Γκαμπριέλα ήταν φίλη, με τον νεότερο γιο της Αντόνια Γκέρα. Η Γκαμπριέλα δεν δεχόταν να έχουν σχέση και ο Φερνάντο την βίασε. Η Γκαμπριέλα δεν μπορούσε να πει ποιος είναι ο βιαστή της, αν και κατά βάθος πάντα τον θεωρούσε ύποπτο. Τότε ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος από το βιασμό, φεύγει και πηγαίνει σε ένα άλλο χωριό στο σπίτι μιας θείας της.

Όταν επέστρεψε στο Σαν Πέδρο, μετά από δύο χρόνια, είπε ο πατέρας του παιδιού της ήταν κάποιος που την είχε εξαπατήσει, αφήνοντας την έγκυο και εξαφανίστηκε. Ο γιος της Νταβίδ υποφέρει στο σχολείο από τα πειράγματα των παιδιών των ανθρακωρύχων. Ο νονός και προστάτης της Γκαμπριέλα, Μαρσέλο Βιδάλ, είναι ο ιδιοκτήτης της πλειοψηφίας του ορυχείου μέχρι να πεθάνει.

Οι περισσότερες από τις μετοχές γίνονται ιδιοκτησία της συζύγου του, Αντόνια Γκέρα, ενώ σύντομα γνωρίζουν ποιος προκάλεσε τον θάνατο του, καθώς και του προηγούμενου σύζυγος της, μέχρι να λάβει την πλειοψηφία των μετοχών του ορυχείου.

“Το αφεντικό”, όπως αποκαλούν την Αντόνια είναι μια τρομερή γυναίκα που στέλνει σκοπίμως, τον πρωτότοκο γιο της Αλεχάντρο Μπελτράν να αναλάβει το ορυχείο. Ο Αλεχάντρο είναι ένας απλός άνθρωπος, και δεν του αρέσει να είναι κοντά στη μητέρα του και τον αδελφό του, αλλά αποδέχεται προς στιγμήν τη διεύθυνση του ορυχείου, για να αποτρέψει να βυθιστεί στα χέρια του, αδελφού του Φερνάντο που είναι αλκοολικός και αχάριστος. La Patrona – Όλα τα Επεισόδια

Η συνάντηση του Αλεχάντρο και της Γκαμπριέλα πρόκειται να είναι διαδοχικά συγκρούσιμη και η έλξη κατέληξε σε δημιουργία ενός ειδυλλίου που συγκρούεται με τα σχέδια αρκετών ανθρώπων οι οποίοι θα αντιταχθούν σε αυτή τη σχέση, κυρίως της Αντόνια Γκέρα και της Ιρένε Μοντεμάρ.

Ο Τίγρε μέσα σε μια σπηλιά ανακάλυψε μια φλέβα χρυσού. Αυτά τα εδάφη που ανήκουν σε αυτόν και την Γκαμπριέλα. Το μέρος είναι φαράγγι γνωστό ως “Ελ Τσαμούκο” και αποτελεί ένα μέρος όπου, σύμφωνα με το μύθο, εμφανίζεται ο διάβολος. Η Αντόνια και οι συνεργοί της, φιλόδοξοι για τον χρυσό, και η Ιρένε κλέβει την αγάπη του Αλεχάντρο από την Γκαμπριέλα, συνωμότησαν για να καταστρέψουν αυτή και τον Τίγρε.

Θα κατηγορηθεί για την έκρηξη στο ορυχείο αλλά και τον θάνατο των ανθρακωρύχων, του Φερνάντο αλλά και του ίδιου του πατέρα της, αν και η Αντόνια αποτελεί τον πραγματικό ένοχο. Την κλειδώνουν σε ένα τρελοκομείο, εκεί την κακοποιούν και την βασανίζουν.

Η Αντόνια ανακαλύπτει ότι ο Νταβίδ είναι γιος του Φερνάντο αποφασίζει προσελκύσει τον εγγονό της και να τον στρέψει εναντίον της μητέρας του, γεμίζοντάς τον με δώρα και με μια πλούσια ζωή. Μέσα στο τρελοκομείο θα γνωρίσει την Κονστάνσα, την πρώην σύζυγο του Ανίμπαλ Βιγιέγας και μητέρα του Ρικάρδο, εισαγγελέα της υπόθεσης της.

Επίσης θα γνωρίσει τον Λούτσο Βάμπα έναν αδίστακτο απατεώνα, φιλικό, όμορφο, γοητευτικό και πολυμήχανος, ο οποίος κατηγορείται και φυλακίζεται. Προσποιείται τον τρελό και τον στέλλουν και αυτόν στο τρελοκομείο για ξεφύγει και να αποκτήσει την ελευθερία του. La Patrona – Όλα τα Επεισόδια

Τα χρόνια περνούν αλλά μια ξαφνική φωτιά στο τρελοκομείο τα αλλάζει όλα. Όλοι πιστεύουν ότι η Γκαμπριέλα είναι νεκρή, αλλά στην πραγματικότητα έχει καταφέρει να ξεφύγει από την κόλαση που την ανάγκασαν να ζει εδώ και χρόνια. Η Γκαμπριέλα θα βρει το θησαυρό του πατέρας της και μαζί με την Κονστάνσα και τον Λούτσο φεύγουν στο εξωτερικό.

Η μεταμόρφωση και η αλλαγή ονόματος, θα την κάνουν μια κομψή γυναίκα, μορφωμένη, εξαίσια αλλά και αγνώριστη για εκείνους που γνώριζαν. Πάρα πολύ πλούσια και όμορφη, η Γκαμπριέλα επιστρέφει στην πόλη κάνει την εμφάνιση της σε μια κοινωνική εκδήλωση.

Η σπατάλη χρημάτων, οι πολυτέλειες, και με τη Γκαμπριέλα να τους αφήνει όλους άφωνους και να παραδίνονται στη γοητεία της, ενώ αρχίζει να πραγματοποιεί την εκδίκησή της, μαζί με τον Λούτσο, τον Γκαστόν και την Κονστάνσα. Ένας-ένας από τους εχθρούς της σβήνεται από την λίστα, άλλοι είναι κρατούμενοι, άλλοι τρελοί ή ακόμα και νεκροί.

Ο Αλεχάντρο θα ξανακερδίσει την αγάπη της και το χρόνο που έχασαν, αλλά και η Γκαμπριέλα ξανακερδίζει την αγάπη του γιου της. Μια τελική μάχη με την εχθρό της Αντόνια Γκέρα και με τη Γκαμπριέλα να είναι πια “το αφεντικό”. La Patrona – Όλα τα Επεισόδια

Κάστ

Αρασέλι Αράμπουλα ως Γκαμπριέλα Σουάρες ντε Μπελτράν/Βερόνικα Δαντές “La Patrona” , Κρίστιαν Μπακ ως Αντόνια Γκέρα χηρ. ντε Μπελτράν/χηρ. ντε Βιδάλ “La Patrona” , Χόρχε Λουίς Πίλα ως Αλεχάντρο Μπελτράν Γκέρα, Χοακίν Γκαρίδο ως Ανίμπαλ Βιγιέγας, Γκονσάλο Γκαρσία Βιβάνκο ως Λουίς “Λούτσο” Βάμπα/Γιαμίλα, Έρικα ντε λα Ρόσα ως Ιρένε Μοντεμάρ Γκοδίνες ντε Μπελτράν/ντε Βάμπα, Αλεξάντρα ντε λα Μόρα ως Πατρίσια Μοντεμάρ Γκοδίνες ντε Βιγιέγας, Άλντο Γκαγιάρδο ως Ρικάρδο Βιγιέγας Γκολντστάϊν, Κρίστιαν ντε λα Κάμπα ως Αλμπέρτο Εσπίνο, Ντιέγο Σολδάνο ως Ροδρίγο Μπαλμασέδα, Κένια Γασκόν ως Προυδένσια Γκοδίνες ντε Μοντεμάρ, Κάρλος Τόρες Τορίχα ως Χούλιο Μοντεμάρ, Μαρού Μπράβο ως Πόνσια Χιμένες, Σούρια ΜακΓκρέγκορ ως Κονστάνσα Γκολντστάϊν ντε Βιγιέγας/Φατίμα, Αλίσα Βέλες ως Χούλια Μοντεμάρ Γκοδίνες ντε Μπελτράν, Μάριο Λόρια ως Γκαστόν Γκοϊκοτσέα, Ιρινέο Άλβαρες ως Ραμόν Ισκιέρδο, Φρανσίσκο “Πάκεϊ” Βάσκες ως Μακάριο Γαϊτάν, Τόμας Γόρος ως Ραμίρο “Λαγάρτο” Τσακόν, Μπάρμπαρα Σινγέρ ως Βαλεντίνα Βιδάλ Σαν Μαρτίν, Μαρτίν Μπάρμπα ως Νταβίδ Μπελτράν Σουάρες, Έννιο Ρικιάρντι ως Μαξιμιλιάνο Σουάρες Μογογιόν, Μανουέλ Βάλβι ως Φερνάντο Μπελτράν Γκέρα, Χαβιέρ Ντίας Ντουένιας ως Τόμας “Τίγρε” Σουάρες.

Γκεστ εμφανίσεις

Φαμπιάν Πένια ως Μάρκος Μπελτράν, Μάρκο Σετίνα ως Μαρσέλο Βιδάλ, Άνχελ Τσεΐν ως Μανουέλ Σαπάτα, Αλίν Μαρρέρο ως Ινοσένσια Μερκάδο, Ανιλού Πάρδο ως Γερτρούδις Αγκίρε, Ινιάκι Γόσι ως Λεονάρδο Γκιγιέν, Αουρόρα Χίλ ως Ρομίνα Ρομέρο, Μανόλα Ντίες ως Λούς “Λουσεσίτα”, Ρόσιο Κανσέκο ως Μιλάγρος, Ράμι Μαρτίνες ως Κασανόβα, Αλεχάντρα Άλβαρες ως Λουσία Μπελτράν, Τζίνα Βάργας ως Σεσίλια
Μαουρίσιο Γκάρσα ως Λούκας Γκιγιέν.

La Patrona – Όλα τα Επεισόδια  ΚΛΙΚ ΕΔΩ

La PatronaLa Patrona 1ος κύκλοςLa Patrona castLa Patrona greek subsLa Patrona Α ΚυκλοςLa Patrona Β κύκλοςLa Patrona επεισόδιαLa Patrona επόμενα επεισόδιαLa Patrona ηθοποιοίLa Patrona Μακεδονία