La Patrona – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

La Patrona – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 Διαβάστε τι θα γίνει στα νέα επεισόδια (περιλήψεις σειράς) της σειράς La Patrona του Μακεδονία TV …

La Patrona – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

La Patrona – Επεισόδιο 1

Η Gabriela Suarez είναι μία ανθρακωρύχος που εντοπίζει αστοχίες στα συστήματα ασφαλείας του ανθρακωρυχείου του San Pedro, αλλά κανείς δεν της δίνει σημασία και την υποτιμούν, επειδή είναι γυναίκα. Ο Alejandro, μετά το θάνατο του πατριού του, αναλαμβάνει τη διοίκηση της επιχείρησης και εντυπωσιάζεται από την Gabriela. La Patrona – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

La Patrona – Επεισόδιο 2

Η Gabriela κι ο Alejandro εγκλωβίζονται στο ορυχείο και η Antonia πάει να τρελαθεί όσο σκέφτεται ότι ο γιος της κινδυνεύει. Θέτει τον Tomas επικεφαλής της ομάδας διάσωσης γιατί θεωρεί ότι είναι ο καλύτερος.

La Patrona – Όλα Τα Επεισόδια (VIDEO)

La Patrona – Επεισόδιο 3

Ο Fernando επιτίθεται στον Alejandro όταν τον βρίσκει μαζί με τη μισόγυμνη Gabriela. Ο Alejandro θυμίζει στον αδερφό του ότι είναι παντρεμένος και του λέει να ζητήσει βοήθεια για το πρόβλημά του με το αλκοόλ.

La Patrona – Επεισόδιο 4

Η Gabriela ευχαριστεί τον Alejandro που της έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει και πάλι στην εταιρεία San Pedro. Η έλξη μεταξύ τους είναι φανερή και η Irene το προσέχει και ζηλεύει πολύ.

La Patrona – Επεισόδιο 5

Η Gabriela αντιμετωπίζει με αξιοπρέπεια την Antonia που κατηγορεί τον El Tigre για κλοπή και της δείχνει ότι δεν τη φοβάται. Ο David πηγαίνει τον Maximiliano στο τάφο της γιαγιάς του για να κρύψει κάτι. La Patrona – Επεισόδιο 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15

La Patrona – Επεισόδιο 6

Η Gabriella πέφτει στην παγίδα της Irene και την βλέπει να φιλάει τον Alejandro. O Fernando, μεθυσμένος, θα αποκαλύψει στην Antonia ένα ένοχο μυστικό.

La Patrona – Επεισόδιο 7

Η Gabriella αρνείται το φιλί του Alejandro και φεύγει τρέχοντας. Η Antonia απαγορεύει στον Fernando να μιλήσει για τον βιασμό της Gabriela και του λέει να πει ψέματα, αν κάτι μαθευτεί.

La Patrona – Επεισόδιο 8

Η Gabriella κι ο Alejandro πηγαίνουν στο ξενοδοχείο χωρίς να προσέξουν ότι τους παρακολουθεί η ζηλιάρα Irene μαζί με τη μνησίκακη Julia. Η Antonia δείχνει στον Anibal μια φωτογραφία του David κι αυτός τον μπερδεύει με τον Fernando.

La Patrona – Επεισόδιο 9

Ο Alejandro επιτίθεται οργισμένος στον Guillen και απαιτεί σεβασμό προς τη μελλοντική σύζυγό του, Gabriela, στην οποία προτείνει να φύγουν μακριά από το San Pedro. Η Gabriela αρνείται.

La Patrona – Επεισόδιο 10

Ο Fernando είναι έτοιμος να πει στον David ότι είναι ο πατέρας του όταν έρχεται ο Macario και τον σταματάει. Η Antonia υπόσχεται στον Fernando να τον βοηθήσει να ξανακερδίσει την Gabriela, αν αυτός δεχτεί να μπει σε κλινική.

La Patrona – Επεισόδιο 11

Η Antonia ανακοινώνει το γάμο του γιου της με την Gabriela Suarez, υποκρινόμενη ότι τους στηρίζει παρ΄όλο που προσπαθεί να κερδίσει χρόνο για να τους χωρίσει. Ο Diego δεν αποκαλύπτει στον Gaston ότι δέχθηκε απειλές.

La Patrona – Επεισόδιο 12

Με το μικρόφωνο στο χέρι, η Gabriela απειλεί να σκοτώσει όποιον βλάψει ξανά την οικογένειά της. Οι ανθρακωρύχοι την κοροϊδεύουν και την προσβάλλουν, αποκαλώντας την «τεμπέλα» και «δολοφόνο».

La Patrona – Επεισόδιο 13

Ο Alejandro ανακαλύπτει ότι ο αδερφός του ήταν ο βιαστής της Gabriela και τον χτυπάει, αλλά ο Fernando λέει ψέματα ότι δεν τη βίασε, αλλά αυτή του δόθηκε με τη θέλησή της.

La Patrona – Επεισόδιο 14

Η Francisca έχει ένα κακό προαίσθημα για το κοντινό μέλλον της οικογένειάς της. Ο Ricardo ελευθερώνει τον Gaston, επειδή είναι αθώος. Ο Alejandro λέει στον Ricardo ότι ο γιος της Gabriela, είναι γιος του αδερφού του.

La Patrona – Επεισόδιο 15

Όταν ο David μαθαίνει ότι είναι γιος του Fernando το σκάει από το πλευρό της Antonia. Ο Tiger εξοργίζεται όταν μαθαίνει ότι ο Fernando βίασε την κόρη του και το αποκαλύπτει στον David.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς La Patrona – Επεισόδιο 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30

Για την αρχική σελίδα « La Patrona » πατήστε ΕΔΩ

La PatronaLa Patrona επεισόδιαLa Patrona επόμενα επεισόδιαLa Patrona ΜακεδονίαLa Patrona – Επεισόδιο 1La Patrona – Επεισόδιο 10La Patrona – Επεισόδιο 11La Patrona – Επεισόδιο 12La Patrona – Επεισόδιο 13La Patrona – Επεισόδιο 14La Patrona – Επεισόδιο 15La Patrona – Επεισόδιο 2La Patrona – Επεισόδιο 3La Patrona – Επεισόδιο 4La Patrona – Επεισόδιο 5La Patrona – Επεισόδιο 6La Patrona – Επεισόδιο 7La Patrona – Επεισόδιο 8La Patrona – Επεισόδιο 9