Κράτα Μου Το Χέρι Επεισόδια: Κάνουν τα Πάντα για την Εταιρία

Κράτα Μου Το Χέρι Επεισόδια: Ενώ ο Τζενκ θυμάται τα λόγια της Αζρά και νιώθει την καρδιά του να ραγίζει, η Φεριντέ προσπαθεί να παρηγορήσει την κοπέλα, γνωρίζοντας πόσο πολύ της στοίχισε το ότι έχασε τον Μερτ. Το μόνο πράγμα που την κάνει να νιώσει καλύτερα είναι το τηλεφώνημα του ίδιου του αδερφού της, ο οποίος της λέει πως φροντίζει τα ψαράκια που του χάρισε.

Κράτα Μου Το Χέρι Επεισόδια: Κάνουν τα Πάντα για την Εταιρία

Την ίδια στιγμή, η Σεράπ κατηγορεί τον Αζμί ότι τη χρησιμοποίησε κι αυτός απαντά ότι εξαιτίας της έχασε το γιο του και τη θέση για την οποία δούλεψε τόσα χρόνια. Όσο για τον Αρντά, επιμένει να δουλέψει στο εστιατόριο για να είναι μαζί με την Τζεϊντά και ο σεφ Σερχάτ τον κάνει σερβιτόρο.

Ο Τζενκ λέει στη γιαγιά του πως βρήκε τον τρόπο να καλύψει τη ζημιά που έπαθαν από την αποχώρηση των έξι εταιριών, αλλά θα πρέπει να πάρουν τα ανάλογα ρίσκα. Έπειτα, έρχεται να πάρει την Αζρά από το σπίτι και την πηγαίνει στο εστιατόριο όπου γιόρτασαν λίγες μέρες πριν τα γενέθλιά της και έδωσαν υπόσχεση να είναι για πάντα μαζί.

Αυτή του λέει πικραμένη πως δεν έχουν όλα τα παραμύθια καλό τέλος και γυρίζει πίσω καταρρακωμένη. Την επόμενη, η Φεριντέ αποκαλύπτει στον εγγονό της ότι ο οικονομικός διευθυντής την προειδοποίησε πως σε έξι μήνες κινδυνεύουν με χρεοκοπία και η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη. Κράτα Μου Το Χέρι Επεισόδια

Αυτός ζητά από τη μητέρα του να ρευστοποιήσει το ακίνητο του παππού για να σώσουν την εταιρία, αλλά εκείνη αρνείται να το κάνει και του «χτυπάει» συνέχεια τη σχέση του με την Αζρά. Την ίδια στιγμή, η Τζανσού μαθαίνει από τη μητέρα της τη συμφωνία που έκανε με την Αζρά για το χωρισμό της από τον Τζενκ.

Όμως κάποια σχόλια που κάνουν ο Μεσούτ και η Χουλιά σχετικά με το θάνατο του Κεμάλ τρομοκρατούν τη Σουμρού, η οποία δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Όσο για τη Φεριντέ, φροντίζει να βάλει τη Σεράπ στη θέση της, λέγοντας ότι πήρε την περιουσία του πατέρα της χωρίς να κάνει τίποτα και την περιουσία του άνδρα της χωρίς να δουλέψει ούτε μια μέρα της ζωής της.

Η Μινέ βλέπει την Αζρά καταρρακωμένη και, ξέροντας για τη συμφωνία της με τη Σουμρού και το χωρισμό της από τον Τζενκ, την προτρέπει να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο με τον αδελφό της. Την ίδια στιγμή, πιεσμένος από μια συνάντηση που δεν πήγε καλά και κυρίως από την κατάσταση με την Αζρά, ο Τζενκ τσακώνεται με την μητέρα του και φεύγει από το σπίτι. Κράτα Μου Το Χέρι Επεισόδια

Ο Αρντά υποψιάζεται πως έχει πάει να παλέψει γα να εκτονώσει το θυμό του και ανησυχεί ότι κάτι κακό μπορεί να του συμβεί. Δεν περνά πολλή ώρα και οι φόβοι του επιβεβαιώνονται, αφού του τηλεφωνεί ο Καγάν για να του πει ότι ο αδερφός του τραυματίστηκε.

Τρέχει να τον μαζέψει και καλεί την Αζρά, ζητώντας της να τον φιλοξενήσει για να μην τον δει η μητέρα τους σε αυτό το χάλι. Το επόμενο πρωί, στην εταιρία, η ιδέα του Τζενκ δείχνει να αποδίδει ως τη στιγμή που οι μετοχές αρχίζουν να πέφτουν απότομα.

Ο Αζμί, ο οποίος παρακολουθεί τα πάντα και είχε φροντίσει να στείλει φωτογράφο στον αγώνα, λέει πως ξέρει πού οφείλεται η πτώση και τους δείχνει την είδηση που κυκλοφορεί στο ίντερνετ για τον τραυματισμό του Τζενκ. Έξαλλη η Σεράπ καταφτάνει στο εστιατόριο και ξεκαθαρίζει στην Αζρά ότι δε θα της επιτρέψει να πληγώσει ξανά το γιο της. Κράτα Μου Το Χέρι Επεισόδια

Όσο για τη Φεριντέ, βρίσκει τον εγγονό της απογοητευμένο για το γεγονός ότι προκάλεσε ζημιά στην εταιρία και του ζητά να θυμηθεί ποιος είναι και να μην παρατήσει τη μάχη. Για να του αποδείξει ότι εξακολουθεί να πιστεύει σε αυτόν, του δίνει το ρολόι του πατέρα του και την επόμενη μέρα, ο Τζενκ αποφασίζει να δώσει συνέντευξη Τύπου για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

Μάλιστα, τα πηγαίνει πολύ καλά ως τη στιγμή που ένας δημοσιογράφος, θέλοντας να τον εκνευρίσει, τον ρωτά γιατί τον έδιωξαν από το πανεπιστήμιο. Παρ’ όλα αυτά, εκείνος παραμένει ψύχραιμος και ολοκληρώνει τις δηλώσεις του με επιτυχία.

Η Μινέ μαθαίνει ότι οι γονείς της επιστρέφουν και η Αζρά τής λέει πως θα πάει να μείνει στο ξενοδοχείο. Λίγο αργότερα μαθαίνει πως η Φατμά ξύπνησε και πάει στο νοσοκομείο να τη δει. Όμως ο Αζμί φροντίζει να ενημερώσει τη Σουμού, η οποία τρέχει να προλάβει τα χειρότερα. Φτάνει εκεί πρώτη και λέει στη Φατμά ότι αν θέλει να ξαναδεί τον Μερτ, θα κρατήσει το στόμα της κλειστό. Την ίδια στιγμή, η Χουλιά πηγαίνει να δει τη Σεράπ, η οποία της λέει πως έχει τα δικά της σχέδια ώστε να αρχίσουν όλοι να την υπολογίζουν. Κράτα Μου Το Χέρι Επεισόδια

Όταν η Αζρά επιστρέφει στο ξενοδοχείο, την περιμένει ένας φάκελος με φωτογραφίες του Μερτ και μια προειδοποίηση να σταματήσει τη δίκη για το θάνατο του πατέρα της. Κάποιος αφήνει έναν παρόμοιο φάκελο έξω από το σπίτι της Χουλιά και του Μεσούτ, με φωτογραφίες της κόρης τους, Ζεϊνέπ, και ένα μήνυμα που λέει λίγο-πολύ τα ίδια. Στο μεταξύ, ο σεφ Φερχάτ αναφέρει στον Τζενκ ότι η Αζρά μένει πλέον σε ξενοδοχείο και ψάχνει για σπίτι.

Ο Καντίρ βλέπει το βίντεο από τη συζήτησή του με τη Φατμά, η οποία κατηγορεί τη Σουμρού ότι τη χρησιμοποίησε. Τηλεφωνεί στην Αζρά κι αυτή του λέει ότι ανησυχεί για τον αδελφό της και του μιλά για το φάκελο που της έστειλαν. Ο Καντίρ τρέχει κοντά της, το ίδιο και ο Τζενκ, που έχει φροντίσει να μάθει πού μένει… Τους βλέπει μαζί και ζηλεύει, όμως η Αζρά τού εξηγεί την κατάσταση κι αυτός τη συμβουλεύει να αφήσει, προς το παρόν, τη δίκη.

Για την αρχική σελίδα «  Κράτα μου το χέρι  » πατήστε ΕΔΩ

epeisodiaΚΡΑΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΧΕΡΙΚράτα μου το χέρι επεισόδια