Κιμ Γιονγκ Ουν: Και οι γυναίκες κλαίνε για το ίνδαλμά τους!

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, είναι θεός επί γης για τους υπηκόους του… Η έκφραση υπηκόους της Βόρειας Κορέας θα ήταν ανακριβής αφού ο Κιμ, όπως και ο εξίσου μεγαλομανής πατέρας του, ΕΙΝΑΙ η χώρα.

Ειδικά οι γυναίκες ξεσπάνε σε κλάματα όταν έχουν την εξαιρετική τύχη να τον συναντήσουν. Σε κάθε του βήμα, τα αφοσιωμένα μέλη του εργατικού κόμματος (το μοναδικό που υπάρχει στη χώρα) τρέχουν να τον αγγίξουν όπως ακριβώς κάνουμε με τους αγίους, ή έστω να τον δουν από κοντά.

Η ερμηνεία που δίνουν οι σύντροφοί του είναι ότι πρόκειται για δάκρυα ενθουσιασμού και αγαλλίασης. Ο ηγέτης τους ενσαρκώνει το απόλυτο ανδρικό πρότυπο που όλες οι γυναίκες της χώρας θα ήθελαν για σύντροφο.

Αν εξαιρέσει κανείς το θαύμα… αφοσίωσης που προκαλεί η αλύπητη προπαγάνδα που αποθεώνει το πρόσωπο του Κιμ Γιονγκ Ουν, η αλήθεια είναι πως οι άνθρωποι ζουν με τον τρόμο της δεινής τιμωρίας αν διαπιστωθεί η οποιαδήποτε πραγματική ή φανταστική παράβαση, η παραμικρή σκιά «ασέβειας» στο πρόσωπο του αρχηγού. Οι κακουχίες της μεγάλης τρομοκρατίας επί Στάλιν μοιάζουν παιχνιδάκι μπροστά στις ποινές του καθεστώτος Κιμ Γιονκ Ουν.

Από το να σε πετάξουν στα άγρια πεινασμένα σκυλιά μέχρι εξορία και των τριών γενεών της οικογένειας σου (παππούδες, γονείς, παιδιά). Το πρακτορείο Reuters δημοσίευσε μία συλλογή φωτογραφιών από τις εκδηλώσεις αγάπης του γυναικείου φύλου προς τον ηγέτη Κιμ….

gynekesindalmakim jong oun