KFCO Wilrijk – Aris Livestreaming

KFCO Wilrijk – Aris Livestreaming Διαβάστε πληροφορίες για τον αγώνα …

KFCO Wilrijk – Aris Livestreaming

Στο… δρόμο για την Ολλανδία βρίσκεται η αποστολή του Άρη, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Συγκεκριμένα με 23 παίκτες ταξιδεύει στην Ολλανδία ο Άρης, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, με τον Πάκο Ερέρα να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή όλους τους νεοαποκτηθέντες πλην του Χαμζά Γιουνές, που αντιμετωπίζει πρόβλημα με το διαβατήριο του. KFCO Wilrijk – Aris Livestreaming

Η αποστολή του Άρη αναχώρησε από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» με κατεύθυνση –μέσω Ντίσελντορφ- στο Bosschenhoofd στα νότια της Ολλανδίας, όπου θα καταλύσει στο ξενοδοχείο Golden Tulip De Reiskoffer.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Άρη θα πραγματοποιηθεί μέχρι τις 5 Αυγούστου η αποστολή του Άρη η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές αφίχθη στο Μπόντενχοφτ και ξεκινάει… δουλειά ενόψει της νέας σεζόν. KFCO Wilrijk – Aris Livestreaming

Το ξενοδοχείο το οποίο θα παραμείνει κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της η ομάδα είναι το “Golden Tulip De Reiskoffer“, το οποίο θα αποτελέσει… στρατηγείο για τους “κιτρινόμαυρους”.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Άρης έκανε την παρουσίαση του μέσω φωτογραφιών στα Social Media.

https://www.facebook.com/ARIS.FC.OFFICIAL/videos/1821102754644490/

Δείτε των αγώνα εδώ ..

arisGolden Tulip De ReiskofferKFCO WilrijkKFCO Wilrijk - ArisKFCO Wilrijk - Aris LivestreamingLiveStreaming