Καταρρέει μέσα στο νερό..τώρα κοιτάξτε προσεκτικά το νυφικό της!

To 2014, ο αρραβωνιαστικός της Janine ο Johnny, απεβίωσε, δύο μήνες πριν από τον γάμο τους.

Συγκλονισμένη πέρα από κάθε όριο, η Janine τελικά αποφάσισε να κρατήσει το πολυαγαπημένο της νυφικό. Για να αντιμετωπίσει κατάματα την θλίψη της, οργάνωσε μία αναμνηστική φωτογράφιση η οποία περιελάμβανε την βύθιση του νυφικού της στο νερό, σε έναν ονειρεμένο κόσμο.
Ήθελε να νιώσει ελεύθερη και να τιμήσει τον αγαπημένο της, ο οποίος ήταν πάντα έξω-καρδιά, κάνοντας κάτι τελείως διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Ο φωτογράφος της, Matt, από το «Del Sol Photography», ήθελε η φωτογράφιση να αποτυπώσει την ισχυρή σχέση της με το νερό και τις εξαγνιστικές του ιδιότητες. Την ημέρα της φωτογράφισης η Janine ήταν νευρική. Το νυφικό της φόρεμα, που είχε κατασκευαστεί από το μηδέν, είχε κυματοειδές σχήμα και ήταν αρκετά βαρύ, δεν είχε ιδέα πως θα το διαχειριζόταν μέσα στο νερό.

Παρότι η φωτογράφιση ήταν άκρως συγκινητική – και από στιγμές σε στιγμές επίπονη – είπε ότι ένιωσε περισσότερο ζωντανή από ποτέ μέσα σε αυτούς τους 3 μήνες που είχε «φύγει» ο αγαπημένος της Johnny από την ζωή. «Ένιωσα πραγματικά ότι ο Johnny μου χαμογελούσε από εκεί πάνω και ότι μου έλεγε να σταματήσω να στεναχωριέμαι και να συνεχίσω επιτέλους την ζωή μου αισιόδοξα, και να μην ξεχάσω ποτέ τον λόγο που βρίσκομαι εδώ.» Είπε στον φωτογράφο της, Matt. «Θέλω να συνεχίσω να προχωράω και να ανακαλύπτω τον κόσμο. Θέλω να γνωρίσω ανθρώπους που μπορώ να το μοιραστώ αυτό μαζί τους. Μετά την φωτογράφιση, ένιωσα ότι όλα αυτά είναι πιθανά!»

Ο Matt, ξέσπασε σε δάκρυα, όταν επεξεργαζόταν τις φωτογραφίες, συνειδητοποιώντας το αντίκτυπο που θα είχε η δουλειά του. «Είμαι ευλογημένος που είχα την ευκαιρία να δουλέψω με την Janine και έχω εμπνευστεί από τα λόγια και το κουράγιο της να μοιραστεί με όλους αυτό το μήνυμα ελπίδας», είπε.

Δείτε την φωτογράφιση να εκτυλίσσεται στο παρακάτω Video και αν συγκινηθήκατε και εσείς με την ιστορία αυτή, μοιραστείτε την με όποιον μπορεί να χρειάζεται λίγη ελπίδα και υποστήριξη .

limninyfiko