Kardeslerim – Ο Βελί κρατάει στο χέρι τον Ακίφ

Kardeslerim – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικά καθώς ο Βελί αποκαλύπτει στον Ακίφ ότι γνωρίζει για την παράνομη σχέση του με τη Σουζάν. Τέσσερα αδέλφια, αποτραβηγμένα από την απότομη απώλεια των γονιών τους, αναγκάζονται να αντιμετωπίσουν τις σκληρές προκλήσεις της ζωής.

Kardeslerim – Ο Βελί κρατάει στο χέρι τον Ακίφ

Η μητέρα τους, η Χατισέ, εργαζόμενη ως καθαρίστρια, παρατηρεί τον Ακίφ σε στενή σχέση με τη Σουζάν, τη σύζυγο του αφεντικού της. Παρότι τους υπόσχεται σιωπή, ενημερώνει τον σύζυγό της, τον Βελί. Αντί να συνεργαστεί, ο Ακίφ πείθει τη Χατισέ να τον μεταφέρει, αλλά στο δρόμο συμβαίνει σοβαρό ατύχημα, τραυματίζοντας και τους δύο σοβαρά. Αφήνοντας τους να αντιμετωπίσουν την κατάσταση μόνους τους, ο Ακίφ εγκαταλείπει το σημείο για να μην τους βρούνε μαζί.

Αργότερα, ο Βελί συναντά τον Ακίφ και του αποκαλύπτει ότι γνωρίζει για την απαγορευμένη σχέση του. Τον Κατηγορεί για το γεγονός ότι η Σουζάν βρισκόταν στο αυτοκίνητό του κατά τη διάρκεια του ατυχήματος. Η σύγκρουση μεταξύ των δύο ανδρών οδηγεί σε μια φονική σύγκρουση, με τον Ακίφ να σπρώχνει από ύψος τον Βελί, προκαλώντας τον θάνατό του. Παράλληλα, η Σουζάν αφήνει την τελευταία της πνοή.

Μετά το ξαφνικό τραγικό γεγονός με τους γονείς τους, τα τέσσερα αδέλφια αντιμετωπίζουν τις μεγαλύτερες προκλήσεις της ζωής τους. Το δράμα τους δεν τελειώνει με την απώλεια των γονιών τους. Η αμοιβαία αγάπη τους αποτελεί τη μοναδική τους πηγή δύναμης.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

 
KardeslerimKardeslerim alpha tvKardeslerim αλφαKardeslerim εξελίξειςKardeslerim επεισόδιαKardeslerim επόμενα επεισόδιαKardeslerim νέα σειράKardeslerim σποιλερ