Kardeslerim – Έτσι χάνουν την ζωή τους Χατιτσέ – Βελί

Kardeslerim – Η Χατιτσέ μεταφέρεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, και καλούν την οικογένειά της να είναι παρούσα. Ο άντρας της και τα παιδιά της αγωνιούν, ενώ η μικρή τους κόρη, η Εμέλ, είναι επίσης άρρωστη.

Kardeslerim – Έτσι χάνουν την ζωή τους Χατιτσέ – Βελί

Την επόμενη μέρα, ενώ η Χατιτσέ βρίσκεται στην εντατική, ο Βελί αφήνει τον γιο του, τον Καντίρ, στο νοσοκομείο και πηγαίνει στην οικοδομή όπου εργάζεται για τον Ακίφ. Όταν φτάνει ο Ακίφ, ο Βελί τον αντιμετωπίζει: «Είπε ότι θα πάρει το λεωφορείο. Πώς βρέθηκε στο αυτοκίνητό σου;», τον ρωτάει. Ο Ακίφ κυνικά απαντά: «Ρώτα τη γυναίκα σου αν το είχε κανονίσει με τον οδηγό μου». Ο Βελί εκνευρίζεται και λέει: «Η γυναίκα μου σε είδε με τη Σουζάν, δεν λέει ψέματα», και τότε πιάνονται στα χέρια. Ο Ακίφ βγάζει όπλο και ο Βελί του επιτίθεται. Ο Ακίφ τον σπρώχνει από μεγάλο ύψος και ο Βελί σκοτώνεται.

Όλη τη σκηνή κάποιος την καταγράφει. Στο νοσοκομείο, η Χατιτσέ πεθαίνει μπροστά στα παιδιά της που κλαίνε και φωνάζουν: «Μαμά, μη μας αφήνεις». Ενώ τα παιδιά και ο θείος τους, ο Ορχάν, θρηνούν, τηλεφωνούν από την οικοδομή και τον ενημερώνουν ότι ο αδελφός του σκοτώθηκε. Η θλίψη τους διπλασιάζεται, καθώς τα τέσσερα παιδιά μένουν ορφανά από πατέρα και μητέρα. Στην κηδεία, καταρρέουν και αμέσως μετά αρχίζουν τα μεγάλα βάσανά τους.

Για την αρχική σελίδα πατήστε ΕΔΩ και για νέα spoilers ΕΔΩ

KardeslerimKardeslerim alpha tvKardeslerim αλφαKardeslerim εξελίξειςKardeslerim επεισόδιαKardeslerim επόμενα επεισόδιαKardeslerim νέα σειράKardeslerim σποιλερ