Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 63 – Ίσσαρης – Άννα συγκρούονται

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 63 – Η εγκυμοσύνη της Πέρσας ενώνει την σχέση της με τον Νικόλα, ο οποίος ανησυχεί για πιθανές επιπλοκές. Η Αμάντα ερευνά τους λόγους που ο παλιός τους συμμαθητής αποφεύγει τόσο εκείνην όσο και τον Λάμπη, αμφισβητώντας την απουσία του από το σχολείο και τις κατηγορίες για ναρκωτικά.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 63 – Ίσσαρης – Άννα συγκρούονται

Ο Ίσσαρης προσπαθεί να πείσει την Άννα για τα κίνητρα του Δαμασκηνού να αποκαλύψει τα μυστικά του, επισημαίνοντας την οικονομική του συνεργασία με την πρώην σύζυγό του Καμβύση και τον κίνδυνο που αυτός συνεπάγεται. Η αλήθεια για την ευθύνη του Δαμασκηνού στο ατύχημα του δικηγόρου του και τον θάνατο του μποξέρ που επιτέθηκε στον μαθητή του Κολλεγίου φέρνει σύγκρουση μεταξύ του Ίσσαρη και της Άννας, με αμφότερους να κατηγορούν ο ένας τον άλλον.

Τα μυστικά του Φλωρή χάνουν την προστασία του όταν ο βοηθός του χακάρεται, ενώ ο Λάμπης ανακαλύπτει αποσπάσματα από την προηγούμενη τελετή απονομής υποτροφιών, που τον οδηγούν σε νέα σκέψη. Ο Ίκαρος παίρνει μέρος στο σχέδιο του Σταύρου για να τιμωρήσουν τον Φλωρή, ενώ ο Ίσσαρης υποπτεύεται ότι η Καμβύση κρύβει κάτι σημαντικό.

Ο Χρήστος χάνει τη δουλειά του στο Αλεξανδρινό, ενώ η Άννα αποκαλύπτει στον Νικόλα το ραντεβού της κόρης του με τον Δαμασκηνό, προκαλώντας ταραχή στην σχέση τους. Οι αποκαλύψεις του βοηθού του Φλωρή αναμένονται με αγωνία, ενώ ο Ίκαρος απειλεί τον Δαμασκηνό, ανοίγοντας νέα μέτωπα στην ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Κάνε ότι κοιμάσαιΚάνε ότι κοιμάσαι αυριοΚάνε ότι κοιμάσαι εξελιξειςΚάνε Ότι Κοιμάσαι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚάνε Ότι Κοιμάσαι επομενα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι ερτΚάνε ότι κοιμάσαι περιλήψειςΚάνε ότι κοιμάσαι σήμεραΚάνε ότι κοιμάσαι τι θα δούμεΚάνε ότι κοιμάσαι τρειλερ