Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 58 – Η Δάφνη σε αδιέξοδο

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 58 – Η Πέρσα απορρίπτει την ιδέα του να τοποθετήσει μυστικό αστυνομικό στο Κολέγιο. Η Δάφνη σκέφτεται να ενημερώσει την Αστυνομία για τις υποψίες της σχετικά με τον Δαμασκηνό που φαίνεται να έχει παγιδεύσει τον βουλευτή της με υλικό παιδικής πορνογραφίας, αλλά φοβάται τις πολιτικές επιπτώσεις.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 58 – Η Δάφνη σε αδιέξοδο

Ο Χρήστος ζητά τη βοήθεια της Χρύσας για το απειλητικό μήνυμα που λάβει. Η Άννα προσπαθεί να καταπραΰνει τον Νικόλα σχετικά με τη Νάσια που εργάζεται για τον Δαμασκηνό. Ο Μάκης παρακολουθεί τη Νάσια στη δουλειά της και επικροτεί αλλά και καβγαδίζει μαζί της. Ο Δαμασκηνός κεντρίζει την προσοχή όταν αντιμετωπίζει με κατανόηση τη Νάσια και της λέει ότι δεν επιθυμεί να δημιουργήσει άγχος με τους δικούς της ανθρώπους.

Ο Κάσδαγλης προτείνει στον Νικόλα να μειώσουν τις εντάσεις μέχρι το τέλος της χρονιάς, προκειμένου να αποφευχθεί η δυσφήμιση άλλων μαθητών. Ο Φλωρής επιχειρεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της Αμάντας παρά τα μυστικά που κρατά. Ο Ίκαρος μαθαίνει για τη σχέση της Δάφνης με τον Ίσσαρη. Η Μπετίνα προσπαθεί να βρει σύντροφο στον Στέλιο. Οι σχέσεις της Νάσιας με τον Νικόλα δοκιμάζονται και του ζητά να μην επεμβαίνει στη ζωή της. Η Άννα συνεχίζει να αποφεύγει τον Ίσσαρη, αδιαφορώντας για το εάν ο Δαμασκηνός ήταν αυτός που της έστειλε τις φωτογραφίες με την Καμβύση.

Πώς θα αντιδράσει η Δάφνη στη δημοσιότητα της σχέσης της με τον Ίσσαρη; Ο Δαμασκηνός κατηγορεί την Υπηρεσία Πληροφοριών για τον θάνατο του συνεργάτη του. Ποια θα είναι η αντίδραση της Άννας τώρα που γνωρίζει τον αποστολέα των φωτογραφιών του Ίσσαρη;

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Κάνε ότι κοιμάσαιΚάνε ότι κοιμάσαι αυριοΚάνε ότι κοιμάσαι εξελιξειςΚάνε Ότι Κοιμάσαι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚάνε Ότι Κοιμάσαι επομενα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι ερτΚάνε ότι κοιμάσαι περιλήψειςΚάνε ότι κοιμάσαι σήμεραΚάνε ότι κοιμάσαι τι θα δούμεΚάνε ότι κοιμάσαι τρειλερ