Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 56 – Ο Νικόλας στηρίζει τον Ίκαρο

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 56 – Το ατύχημα του Αχιλλέα σοκάρει τον Ίκαρο. Αντιμετωπίζοντας ως ύποπτο τον Δαμασκηνό, αναζητά απαντήσεις. Ένα βίντεο από τα αποδυτήρια της Αμάντας κυκλοφορεί ανώνυμα στα κινητά των μαθητών. Ο Νικόλας υποστηρίζει τις υποψίες του Ίκαρου για ανθρωποκτονία.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 56 – Ο Νικόλας στηρίζει τον Ίκαρο

Η Αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο, ενώ πιέζει τον Ίκαρο για περισσότερες πληροφορίες. Ο Ίκαρος αμφισβητεί τα ιατροδικαστικά ευρήματα σχετικά με το αλκοόλ. Αποκαλύπτει ότι ο Αχιλλέας δεν πίνει εδώ και χρόνια. Ο Φλωρής πιέζει την Αμάντα να παραδώσει το βίντεο στην Αστυνομία. Η Μαργαρίτα υπαινίσσεται στον Νικόλα ότι το βίντεο είναι κατευθυνόμενο κατά του πατέρα της. Παράλληλα, ο Φλωρής εξετάζει αν η Μπετίνα είναι μυστική πράκτορας της Αστυνομίας. Ο Μάκης προσπαθεί να παρηγορήσει τον καθηγητή του για τον χαμό του συνεργάτη του.

Ο Ίκαρος μαθαίνει για το βίντεο με την κόρη του και την καλεί να μην του δώσει σημασία, ενισχύοντας την εμπιστοσύνη της προς αυτόν. Ποιος θα είναι το επόμενο θύμα των χάκερ και ποιο φωτογραφικό υλικό κινδυνεύει και πάλι το Κολλέγιο; Αυτό παραμένει αβέβαιο και αναμένει να αποκαλυφθεί.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Κάνε ότι κοιμάσαιΚάνε ότι κοιμάσαι αυριοΚάνε ότι κοιμάσαι εξελιξειςΚάνε Ότι Κοιμάσαι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚάνε Ότι Κοιμάσαι επομενα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι ερτΚάνε ότι κοιμάσαι περιλήψειςΚάνε ότι κοιμάσαι σήμεραΚάνε ότι κοιμάσαι τι θα δούμεΚάνε ότι κοιμάσαι τρειλερ