Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 55 – Ο Κλοιός στενεύει γύρω απο τον Φλωρή

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 55 – Ο δικηγόρος του Δαμασκηνού ανακρίνεται από τις αρχές για την ανθρωποκτονία στο παράνομο κύκλωμα των μαθητικών αγώνων.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 55 – Ο Κλοιός στενεύει γύρω απο τον Φλωρή

Αρχίζει να υφίσταται εκβιασμό από φόβο για την ενδεχόμενη εμπλοκή του στην παράνομη δράση του επιχειρηματία. Η αστυνομία προχωρά στην έρευνα, στριμώχνοντας ολοένα και περισσότερο τον Φλωρή. Ωστόσο, δεν διαθέτει ακόμα αρκετά στοιχεία για να τον κατηγορήσει επισήμως. Η Δάφνη εκθέτει στον Ίκαρο την αλήθεια που αποκάλυψε ο Δαμασκηνός σχετικά με την παγίδα που στήθηκε για τον βουλευτή με πορνογραφικό υλικό, φοβούμενη μήπως γίνει και αυτή στόχος. Αναζητώντας υποστήριξη, στρέφεται στον Νικόλα.

Ο Δαμασκηνός δεν μπορεί να κρύψει τη συμπάθειά του για τη Νάσια. Ο Ίσσαρης αναζητά στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος, ενώ άλλοι προσφέρονται να βοηθήσουν την αστυνομία. Ο Φλωρής υποστηρίζει στην Αμάντα πως οι ενέργειές του είχαν ως στόχο την προστασία του Γιώργου. Ο Λάκης αρνείται να δώσει κατάθεση υπέρ του Δαμασκηνού. Ο Ίκαρος αναφέρει στον Νικόλα τις προθέσεις του Αχιλλέα να απαλλαγεί από τον Δαμασκηνό, αλλά αντιμετωπίζουν τη σκληρή πραγματικότητα.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Κάνε ότι κοιμάσαιΚάνε ότι κοιμάσαι αυριοΚάνε ότι κοιμάσαι εξελιξειςΚάνε Ότι Κοιμάσαι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚάνε Ότι Κοιμάσαι επομενα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι ερτΚάνε ότι κοιμάσαι περιλήψειςΚάνε ότι κοιμάσαι σήμεραΚάνε ότι κοιμάσαι τι θα δούμεΚάνε ότι κοιμάσαι τρειλερ