Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 47 – Δαμασκηνός – Πέρσα σε ρήξη

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 47 – Η Πέρσα εμποδίζει την Αστυνομία στην προστασία των μαθητριών της από τον δράστη που τοποθέτησε κρυφή κάμερα στα αποδυτήρια. Ο Μάκης επιδιώκει την υποστήριξη του Ίκαρου για να αποτρέψει την ενδεχόμενη εμπλοκή του Χρήστου σε μια συμμορία ανηλίκων που δολοφόνησε έναν μαθητή.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 47 – Δαμασκηνός – Πέρσα σε ρήξη

Ο Λάμπης λιποθυμάει κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των υποτροφιών του ιδρύματος του Δαμασκηνού, ενώ κάποιος προσπαθεί να τον καθησυχάσει. Ο Χρήστος επιχειρεί να εισχωρήσει στη συμμορία με τη βοήθεια του Σταύρου, ο οποίος όμως δεν δίνει πληροφορίες και αποφεύγει την εμπλοκή. Ο Νικόλας υποστηρίζει ότι η κατάθεση της Έφης θα είναι κρίσιμη για την έρευνα σχετικά με τον ρόλο του γιου του Δαμασκηνού τη νύχτα της δολοφονίας, γεγονός που δημιουργεί σύγκρουση με την Πέρσα.

Η Δάφνη επιδιώκει να αποτρέψει την κόρη της από αυτή την κατάθεση. Η Μπετίνα, αισθανόμενη αναξιοπιστία, εγκαταλείπει την προσπάθεια να βρει δουλειά. Ο Δαμασκηνός προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υπομονή του Ίκαρου. Ο Αχιλλέας αντιδρά έκπληκτος όταν η Πέρσα του αποκαλύπτει την ύπαρξη της κρυφής κάμερας στα αποδυτήρια.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Κάνε ότι κοιμάσαιΚάνε ότι κοιμάσαι αυριοΚάνε ότι κοιμάσαι εξελιξειςΚάνε Ότι Κοιμάσαι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚάνε Ότι Κοιμάσαι επομενα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι ερτΚάνε ότι κοιμάσαι περιλήψειςΚάνε ότι κοιμάσαι σήμεραΚάνε ότι κοιμάσαι τι θα δούμεΚάνε ότι κοιμάσαι τρειλερ