Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 43 – Ο Φλωρής χρηματίζει τον Χρήστο

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 43 – Ο Πέτρος παραδέχεται τις επαφές του με τη γραμματέα της Καμβύση, πριν αυτή βρεθεί νεκρή, αλλά διατηρεί υποψίες για την Άννα.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 43 – Ο Φλωρής χρηματίζει τον Χρήστο

Ο Κάσδαγλης προσπαθεί να βοηθήσει τον Νικόλα να αντιμετωπίσει τα ξεσπάσματά του. Παράλληλα, η Δάφνη επιχειρεί να διατηρήσει απόσταση από τον Ίσσαρη, ωστόσο η προσωπικότητά του την κερδίζει. Ο Φλωρής, αναζητώντας χρήματα για να καλύψει τα στοιχήματα στους παράνομους αγώνες, προσφέρει χρηματική ανταμοιβή στον Σταύρο. Από την άλλη πλευρά, η Πέρσα απαντά στην επιθετικότητα του Δαμασκηνού, απειλώντας να τον εκδιώξει από το Διοικητικό Συμβούλιο του σχολείου.

Η Χρύσα εμποδίζει τον δικηγόρο του Δαμασκηνού να καταθέσει μήνυση εναντίον του Καλίρη. Ως προς τον Χρήστο, ο Φλωρής προσπαθεί να κάνει μια πρόταση και του υπόσχεται χρηματική ενίσχυση. Στο πολιτικό πεδίο, ο Δαμασκηνός υπόσχεται σημαντική στήριξη στην πολιτική παράταξη της Καμβύσης, καθώς και στην Καμβύση ίδια, τη στιγμή που ο αντίπαλος πολιτικός κατηγορείται για πορνογραφικό υλικό με ανηλίκους. Τέλος, το επόμενο ξέσπασμα του Νικόλα παραμένει αβέβαιο.

Ποια είναι η πραγματική σχέση μεταξύ του Πέτρου και της γραμματέας της Καμβύσης; Θα καταφέρει ο Νικόλας να ελέγξει τα ξεσπάσματά του με τη βοήθεια του Κάσδαγλη; Ποιος είναι ο πραγματικός σκοπός του Φλωρή στο να προσφέρει χρήματα στον Σταύρο; Πώς θα αντιδράσει ο Δαμασκηνός στις απειλές της Πέρσας για διαγραφή από το Διοικητικό Συμβούλιο; Θα πραγματοποιήσει η Χρύσα την απειλή της να αποτρέψει τον δικηγόρο του Δαμασκηνού; Και ποιες είναι οι πραγματικές πολιτικές συνέπειες των αποκαλύψεων για τον αντίπαλο πολιτικό της Καμβύσης;

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Κάνε ότι κοιμάσαιΚάνε ότι κοιμάσαι αυριοΚάνε ότι κοιμάσαι εξελιξειςΚάνε Ότι Κοιμάσαι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚάνε Ότι Κοιμάσαι επομενα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι ερτΚάνε ότι κοιμάσαι περιλήψειςΚάνε ότι κοιμάσαι σήμεραΚάνε ότι κοιμάσαι τι θα δούμεΚάνε ότι κοιμάσαι τρειλερ