Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 42 – Ο Νικόλας ομολογεί την αλήθεια

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 42 – Η Νάσια εκφράζει στην Πέρσα την ανησυχία της σχετικά με τον Νικόλα, που φαίνεται να χάνει τον έλεγχο. Παρακαλεί την Πέρσα να της παράσχει βοήθεια. Η Πέρσα, αντιλαμβανόμενη τη σοβαρότητα της κατάστασης, συνιστά στον Νικόλα να αναζητήσει επαγγελματική υποστήριξη και να μιλήσει με κάποιον ειδικό.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 42 – Ο Νικόλας ομολογεί την αλήθεια

Η Αστυνομία διερευνά την υπόθεση της Αιμιλίας, και προσπαθεί να διαλευκάνει τις συνθήκες του εγκλήματος. Ο Πέτρος βρίσκεται στο επίκεντρο των ερευνών, καθώς αδυνατεί να εξηγήσει την παρουσία του στον τόπο του εγκλήματος. Ο Ίσσαρης προσπαθεί να παρηγορήσει τη Δάφνη, εκφράζοντας ανησυχία για την ασφάλειά της. Ο Νικόλας, αποκαλύπτοντας τα προβλήματά του, εξομολογείται στον Κάσδαγλη ότι χτύπησε τον σωματοφύλακα του Δαμασκηνού. Ο Λάμπης προειδοποιεί τον Γιώργο για τον επικίνδυνο χαρακτήρα του Φλωρή.

Η Δάφνη ζητά υποστήριξη από τον Δαμασκηνό, εκφράζοντας τον φόβο της για την ασφάλειά της. Η Πέρσα προτείνει στον Νικόλα να αναζητήσει επαγγελματική βοήθεια. Ο Φλωρής, όταν ο Σταύρος ζητά τα χρήματά του από τα στοιχήματα, αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των παράνομων αγώνων πάλης που είχε οργανώσει.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Κάνε ότι κοιμάσαιΚάνε ότι κοιμάσαι αυριοΚάνε ότι κοιμάσαι εξελιξειςΚάνε Ότι Κοιμάσαι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚάνε Ότι Κοιμάσαι επομενα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι ερτΚάνε ότι κοιμάσαι περιλήψειςΚάνε ότι κοιμάσαι σήμεραΚάνε ότι κοιμάσαι τι θα δούμεΚάνε ότι κοιμάσαι τρειλερ