Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 36 – Ο Τόλης απειλεί τη Ζωή

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 36 – Η απόφαση που λαμβάνει ο Νικόλας αναστατώνει τον Γιώργο, προκαλώντας την απόγνωσή του. Προσπαθώντας να βοηθήσει τον μαθητή του, ο Νικόλας ανακαλύπτει πολύπλοκες συνδέσεις στο παρελθόν του Λημνιού.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος Επεισόδιο 36 – Ο Τόλης απειλεί τη Ζωή

Ο Ίσσαρης υποπτεύεται την Άννα για τις πηγές πληροφοριών της σχετικά με το παρελθόν του Λημνιού, ενώ η Μπετίνα αντιμετωπίζει την απόφαση για το διαζύγιο με τον Λάκη και το μέλλον του γιου της. Ο Ίκαρος υποπτεύεται ότι ο Λημνιός τον παγίδευσε, αλλά εκείνος ζητά μόνο να τον κρατήσει ζωντανό. Ο Λημνιός αποφασίζει να ομολογήσει τα πάντα για να προστατευτεί από την Αστυνομία. Ένας μυστηριώδης μαθητής, που επιστρέφει από αποβολή λόγω διακίνησης ναρκωτικών, προκαλεί αναστάτωση.

Ο πανίσχυρος πατέρας του χρησιμοποιεί τον θάνατο του Σταματάκη για να πιέσει το Διοικητικό Συμβούλιο και να ζητήσει προνόμια για τον γιο του. Όταν ο Ίκαρος μαθαίνει ότι ο Μάκης καταδέχτηκε να μιλήσει στην Αστυνομία, ζητά βοήθεια από τον Νικόλα. Η Λέτα προσπαθεί να ξαναβρεί τη φιλία με τον Γιώργο, ενώ ο καινούριος μαθητής κάνει προτάσεις στην Πέρσα. Ο Τόλης απειλεί τη Ζωή, ενώ η Άννα εργάζεται πυρετωδώς για τη δίωξη του Λημνιού, προσπαθώντας να αναδείξει την αλήθεια. Η ιστορία εξελίσσεται σε έναν ψυχολογικό θρίλερ με απρόβλεπτες συναρπαστικές στροφές.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Κάνε ότι κοιμάσαιΚάνε ότι κοιμάσαι αυριοΚάνε ότι κοιμάσαι εξελιξειςΚάνε Ότι Κοιμάσαι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚάνε Ότι Κοιμάσαι επομενα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι ερτΚάνε ότι κοιμάσαι περιλήψειςΚάνε ότι κοιμάσαι σήμεραΚάνε ότι κοιμάσαι τι θα δούμεΚάνε ότι κοιμάσαι τρειλερ