Κάνε ότι κοιμάσαι spoiler: Νικόλας – Κάσδαγλης σε ρήξη

Κάνε ότι κοιμάσαι spoiler: Ο Νικόλας αποφασίζει να εργαστεί στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο και σύντομα κερδίζει θαυμαστές, αλλά και εχθρούς. Ωστόσο, το πιο επικίνδυνο μυστικό του έρχεται στο φως από τον αδελφικό του φίλο, τον Κάσδαγλη, προκαλώντας έναν κατακρημνισμό στη σχέση τους.

Κάνε ότι κοιμάσαι spoiler:  Νικόλας – Κάσδαγλης σε ρήξη

Η Αστυνομία ανακαλύπτει τον μαθητή που τράβηξε το βίντεο με τη σύζυγο του διευθυντή και τον νεκρό γυμναστή, ενώ η φήμη ότι μια μαθήτρια είχε ερωτική σχέση με τον δολοφονηθέντα εντείνει το μυστήριο.
Η Αστυνομία εξετάζει την πιθανότητα ότι ο διευθυντής του Κολλεγίου επιθυμούσε τον θάνατο του γυμναστή.

Η μαθήτρια που υποτίθεται ότι είχε ερωτική σχέση με το θύμα παραδέχεται στην Αστυνομία ότι διέδωσε το βίντεο, αλλά αρνείται την αλήθεια. Ωστόσο, προς τον πατέρα της, η Αμάντα αποκαλύπτει ότι ενεργοποίησε το βίντεο για άλλους λόγους, προκαλώντας ανησυχία στον Ίκαρο για την κόρη του.

Ο ρόλος του υπεύθυνου ασφαλείας του ιδιωτικού σχολείου γίνεται ακόμη πιο μυστηριώδης. Επιμένει ότι ο γυμναστής ήταν επικίνδυνος εκβιαστής και προσπαθεί να συνδέσει την παρουσία ναρκωτικών ουσιών στον οργανισμό του θύματος με τις σαδιστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας.

Ο Νικόλας μπλέκεται σε σύγκρουση με τον Κάσδαγλη για τα μυστικά που κρατούσε κρυφά τόσο καιρό. Ταυτόχρονα, η σχέση του με την Πέρσα, καθηγήτρια Μαθηματικών, γίνεται όλο και πιο αμήχανη, καθώς αυτή θεωρεί ότι η παρουσία του στο σχολείο ήταν μια λάθος επιλογή του Σταματάκη.

Η πραγματική φύση της Μαργαρίτας, της μαθήτριας που γνωρίζει να χακάρει οποιοδήποτε σύστημα ασφαλείας, παραμένει άγνωστη. Επιπλέον, υποπτεύεται ότι κάποιος άλλος έστειλε το βίντεο τη νύχτα της δολοφονίας.
Ο Λημνιός εμφανίζεται και προτείνει στον Ίσσαρη μια προσωρινή εκεχειρία, με τον όρο να σταματήσουν να πιέζουν την Άννα. Ποιον σύμμαχο θα βρει τελικά ο Λημνιός;

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ

κανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι trailerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' ΚύκλοςΚάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 4Κάνε ότι κοιμάσαι εξελιξειςΚάνε Ότι Κοιμάσαι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚάνε Ότι Κοιμάσαι επομενα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι ερτΚάνε ότι κοιμάσαι τρειλερ