Κάνε ότι κοιμάσαι – Ο Λημνιός είναι ο δολοφόνος

Κάνε ότι κοιμάσαι – Ο δεύτερος κύκλος της σειράς της ΕΡΤ1 έχει προσφέρει από τα πρώτα επεισόδια εκπληκτικές εξελίξεις και απόψε, στο δέκατο έκτο επεισόδιο, προβλέπονται τεράστιες ανατροπές. Ο Νικόλας αποκαλύπτει στην Αννα τα αποδεικτικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι ο Λημνιός είναι ο ένοχος για τη δολοφονία των δύο ανδρών.

Κάνε ότι κοιμάσαι – Ο Λημνιός είναι ο δολοφόνος

Ταυτόχρονα, ο Σταματάκης προσπαθεί να διορθώσει το λάθος του με την Πέρσα και να επαναφέρει την ειρήνη μεταξύ τους. Στο Αλεξανδρινό Κολέγιο, ξεκινά μια έρευνα για το βίντεο που διέρρευσε με τη Μαργαρίτα και τον Σταύρο. Η Πέρσα ανησυχεί ότι η μαθήτρια μπορεί να έχει πέσει θύμα βιασμού και πιέζει τη Μαργαρίτα να της αποκαλύψει τα γεγονότα που προηγήθηκαν της καταγραφής του βίντεο.

Μέσα σε όλο αυτό το χάος, ο Σταύρος απειλεί να κατηγορήσει τον Λάμπη, επειδή η Μαργαρίτα στο βίντεο φαίνεται να κάνει χρήση των ναρκωτικών που της προμηθεύτηκε, ενώ η Δάφνη προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στην εμπιστοσύνη της προς τον Λημνιό και τις φήμες που απειλούν την πολιτική της δραστηριότητα.
Παράλληλα, η Εφη μπλέκει σε καβγά με τις φίλες της, υποστηρίζοντας τον Σταύρο και αμφισβητώντας τις κατηγορίες ότι εκείνος βίασε τη Μαργαρίτα. Ο Νικόλας, από τη μεριά του, προσπαθεί να στηρίξει τη Μαργαρίτα, αλλά εμποδίζει τους μαθητές να περιθωριοποιήσουν τον Σταύρο και να τον διώξουν με υπογραφές.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα