Κάνε Ότι Κοιμάσαι – Κλονίζεται η σχέση τους

Κάνε Ότι Κοιμάσαι – H Άννα συγκρούεται με τη Χρύσα, σχετικά με την αστυνομική έρευνα. Εναντιώνεται στον Κάσδαγλη, και ζητάει να διαπιστωθεί πού ήταν εκείνος πριν λάβει το μήνυμα για να πάει να βρει το θύμα.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι – Κλονίζεται η σχέση τους

Εκείνη, με τη σειρά της, κατηγορεί τον Ίσσαρη για τις μεθόδους του και τον τρόπο με τον οποίο πήρε το υλικό από το καταγραφικό του Αλεξανδρινού Κολεγίου που επιβεβαιώνει το άλλοθι του Σταματάκη. Ο Νικόλας, από την άλλη, πιέζει τον Κάσδαγλη, ανησυχώντας παράλληλα ότι μπορεί ο φίλος του να μην έχει πει όλη την αλήθεια. Παράλληλα, η σχέση του με την Πέρσα έχει αρχίσει να κλονίζεται, μετά την άρνησή της να μιλήσει ανοιχτά μαζί του για το θέμα του φόνου της Δέσποινας.

Η Δάφνη εξηγεί στην Πέρσα ότι όσο ο Σταματάκης ήταν πιστός στη Δέσποινα, το προγαμιαίο συμφωνητικό λειτουργούσε υπέρ του και αυτό του έδινε κάθε κίνητρο για να τη θέλει ζωντανή. Ο Νικόλας αρνείται να συνεργαστεί με τον Λημνιό για να βοηθήσει τον Κάσδαγλη. Νιώθει όμως μεγάλη ανασφάλεια για την έκβαση της αστυνομικής έρευνας. Στο μεταξύ, η Πέρσα μαθαίνει ότι πριν πεθάνει η Δέσποινα είχε ζητήσει από τον Νικόλα να καταθέσει ότι εκείνη διατηρούσε σχέσεις με τον άντρα της, προκειμένου να τον κατηγορήσει.

Ο Λάμπης ομολογεί στη Λέτα ότι είχε παραδώσει στον πατέρα της το πρόγραμμα με το οποίο χάκαρε τις κάμερες και τα κινητά. Η σχέση του Ίσσαρη με την Άννα αρχίζει να κλονίζεται σοβαρά. Η αστυνομία, όμως, αγνοεί μία τρομακτική αλήθεια.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα