Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ – Το προειδοποιητικό χτύπημα του Νικόλα

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ – Το αποδεικτικό υλικό του σπίτι του Σταύρου για να του που Νικόλα εναντίον του ένα παράνομο πρόγραμμα Λημνιού είναι για χακάρισμα, περιπλέκει την το και όλα δείχνουν, υπόθεση του βιασμού της.

Κάνε ότι κοιμάσαι ΙΙ – Το προειδοποιητικό χτύπημα του Νικόλα

Η Μπετίνα πάλι αποκαλύπτει στον Λάκη την αλήθεια για το παιδί της που υιοθετήθηκε όταν εκείνη ήταν ακόμα ανήλικη. Ο Νικόλας συνεχίζει να επιμένει στην έρευνα για τον βιασμό της Μαργαρίτας, αλλά συναντά εμπόδια από τον Σταματάκη. Τον ενοχλεί που στον καβγά τους η Πέρσα φαίνεται να καλύπτει την άλλη πλευρά.Την ίδια ώρα, ο Τόλης επιδιώκει τη συμπάθεια της Ζωής. Της εξηγεί ότι ζητάει μόνο τη σχέση που θα είχε κάποιος με τη βιολογική μητέρα που δεν γνώρισε ποτέ.

Η Αμάντα συγκρούεται με τον πατέρα της, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση του συμμαθητή της στην υπόθεση του βιασμού. Η Νάσια ζητάει να συναντήσει το θύμα και μιλάει στη Μαργαρίτα. Η Δέσποινα κάνει δώρο στον Κάσδαγλη ένα αεροπορικό εισιτήριο για να φύγουν κρυφά μαζί, για μερικές ημέρες, στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή, ο Νικόλας έχει ένα ατύχημα. Το σοκ από το ατύχημα του Νικόλα επηρεάζει το περιβάλλον του, αλλά βάζει σε υποψίες την Άννα, η οποία ανησυχεί για το ενδεχόμενο να ήταν τιμωρία ή προειδοποίηση για κάτι. Η Μαργαρίτα αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του Σταύρου, πράγμα που δημιουργεί εντάσεις μεταξύ των μαθητών.

Ο Νικόλας ενθαρρύνει τη σχέση της κόρης του με τον πρώτο αγαπημένο του μαθητή. Η Ζωή μοιράζεται την καχυποψία της για τον Τόλη με τον πατέρα της, ενώ η Μπετίνα προσπαθεί να ανοιχτεί στον άγνωστο γιο της. Η Δέσποινα εκμυστηρεύεται στον Κάσδαγλη ότι ο άντρας της έχει πλαστογραφήσει το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Κι ενώ αυτά συμβαίνουν, ο Ίσσαρης ανακαλύπτει τον κοριό που έχει τοποθετήσει ο Λημνιός στο γραφείο της Άννας.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα