Κάνε Ότι Κοιμάσαι 8/1/24: Ο Σταματάκης προστατεύει την Πέρσα

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 8/1/24: Ο Σταματάκης, με σκοπό να προστατέψει την Πέρσα από τη βίαιη συμπεριφορά του, προφασίζεται ότι χτύπησε τον Νικόλα. Ενώ η Πέρσα, προσπαθώντας να διατηρήσει την ισορροπία, προκαλεί για μία ακόμα φορά εκνευρισμό σε και τους δύο, τώρα ο Νικόλας είναι αποφασισμένος να την εξαλείψει οριστικά από τη ζωή του.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 8/1/24: Ο Σταματάκης προστατεύει την Πέρσα

Ο Σταματάκης, ως μέσο προστασίας, απειλεί τον Βασίλη, υποστηρίζοντας πως αν καταφύγει στην αστυνομία, θα ενημερώσει τον γιο του, που αγνοεί τον πραγματικό του πατέρα. Στην ίδια στιγμή, ο Λημνιός αποκαλύπτει στη Δάφνη πως παρακολουθούσε τη γραμματέα της για λόγους ασφαλείας, ενώ ο Λάκης προσπαθεί να εξηγήσει στη Μπετίνα ότι η κόρη τους βρίσκεται σε κίνδυνο αν η σχέση με τον Τόλη συνεχιστεί. Συγχρόνως, η Ζωή ζητάει να αναστενάξει το διαζύγιο.

Παράλληλα, η Αμάντα ρίχνει σπόρους αμφιβολίας στην Έφη για τον Γιώργο, υποστηρίζοντας πως είναι πιθανό να είχε βοήθεια από άλλον για να ετοιμάσει την παγίδα με τα ναρκωτικά στη Μαργαρίτα. Η Χρύσα, για πρώτη φορά, ξεκινά να υποψιάζεται σοβαρά τον Σταματτάκη και επικεντρώνει την έρευνά της σε αυτόν. Ο Αχιλλέας επιβαρύνει τον Ίκαρο για το τραγικό τέλος του πρώην φοιτητή που τον κατασκόπευε, προκειμένου να πείσει τον Μάκη να συνεχίσει τη συνεργασία του.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών, η Μαργαρίτα απευθύνεται στην αστυνομία για βοήθεια, ενώ ο Γιώργος ανακαλύπτει ένα τραγικό μυστικό.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Κάνε ότι κοιμάσαιΚάνε ότι κοιμάσαι αυριοΚάνε ότι κοιμάσαι εξελιξειςΚάνε Ότι Κοιμάσαι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚάνε Ότι Κοιμάσαι επομενα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι ερτΚάνε ότι κοιμάσαι περιλήψειςΚάνε ότι κοιμάσαι σήμεραΚάνε ότι κοιμάσαι τι θα δούμεΚάνε ότι κοιμάσαι τρειλερ