Κάνε Ότι Κοιμάσαι 5/12/23: Η Σχέση Ίσσαρη – Άννας κλονίζεται

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 5/12/23: Ο Νικόλας αποκλείει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Λημνιό για να στηρίξει τον Κάσδαγλη στην υπόθεση της κατηγορίας για φόνο. Παρόλα αυτά, αισθάνεται μεγάλη ανασφάλεια σχετικά με την πορεία της αστυνομικής έρευνας, που οδηγεί σε αυξανόμενη ενοχοποίηση του φίλου του.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 5/12/23: Η Σχέση Ίσσαρη – Άννας κλονίζεται

Η Πέρσα ανακαλύπτει ότι πριν από τον θάνατο της Δέσποινας, η δεύτερη είχε ζητήσει από τον Νικόλα να καταθέσει ότι η Πέρσα διατηρούσε σχέσεις με τον άντρα της, με σκοπό να επιβαρύνει τον Σταματάκη. Προκύπτει ερώτηση σχετικά με το ποιος επιτίθεται στον Λάκη χωρίς να τον ληστέψει. Τα νέα στοιχεία της Χρύσας αποδεικνύουν ότι ο Κάσδαγλης παρακολουθούσε το θύμα λίγες ώρες πριν από τον φόνο.

Η Αμάντα επιθυμεί να επανασυνδεθεί με τον Πέρη, ενώ ο Λάμπης εκμυστηρεύεται στη Λέτα ότι παρέδωσε στον πατέρα της το πρόγραμμα με το οποίο είχε χακάρει κάμερες και κινητά. Η Χρύσα ζητάει να εξαιρεθεί η Άννα από την έρευνα, ενώ ο Ίσσαρης απειλεί με παραίτηση αν αυτό συμβεί. Ο Σταύρος απειλεί τον Βασίλη, και η Δάφνη εκνευρίζεται με την κόρη του Νικόλα όταν τυχαία τη συναντά στο Κολλέγιο. Η σχέση του Ίσσαρη με την Άννα αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες, ενώ υπάρχει μια τρομακτική αλήθεια που η Αστυνομία αγνοεί.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' ΚύκλοςΚάνε Ότι Κοιμάσαι Β’ Κύκλος – Επεισόδιο 10κανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα