Κάνε Ότι Κοιμάσαι 30/10/23: Βίντεο ντοκουμέντο ταράζει τη ζωή στο Κολλέγιο

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 30/10/23: Η σχέση της Νάσιας με τον Μάκη εμβαθύνει ακόμα περισσότερο, καθώς ανακαλύπτουν κάτι περισσότερο από απλούς φίλους. Ο Μάκης αναδεικνύει την αγάπη του προς τη Νάσια μέσα από την ειλικρίνειά του.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 30/10/23: Βίντεο ντοκουμέντο ταράζει τη ζωή στο Κολλέγιο

Η επιθετικότητα του Σταματάκη διαταράσσει τη σχέση του Νικόλα με την Πέρσα, καθώς δείχνει παράλογη οργή και ζήλια. Η Πέρσα προσπαθεί να διαλευκάνει τα πράγματα με τον Νικόλα. Η Δάφνη χρησιμοποιεί τη θέση της για να καταγγείλει την αμφιλεγόμενη συμπεριφορά του Ίσσαρη και του Τμήματος Ειδικών Εγκλημάτων και Ερευνών σχετικά με τη δολοφονική επίθεση κατά της ίδιας.

Η Χρύσα παρέχει συμβουλές στον Ίσσαρη για το πώς να πλησιάσει την Καμβύση και να αποκαταστήσει τις σχέσεις τους. Ο Βασίλης ανησυχεί για τη συμπεριφορά του Σταματάκη, καθώς αντιλαμβάνεται ότι αποκλίνει από τη λογική. Η Μπετίνα αποκαλύπτει στον Λάκη ότι γνώριζε για τη νύχτα που πέρασε με τη στρίπερ και του δείχνει τις φωτογραφίες που της άφησε η στρίπερ.

Η Αμάντα αποκαλύπτει στον πατέρα της ότι δεν εμπιστεύεται τον συνεργάτη του. Η ένταση στη σχέση της Έφης με τη μητέρα της επιδεινώνεται καθώς αυξάνονται οι πληροφορίες κατά του πατέρα της, με τον Λημνιό να βρίσκεται στο στόχαστρό της. Ο Λημνιός προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Ο Κάσδαγλης προσπαθεί να διαψεύσει τις υποψίες του Νικόλα για την Πέρσα και την υπερασπίζεται. Η Λέτα αποκαλύπτει στους γονείς της τον πόνο και τις ανησυχίες της, αλλά πληγώνεται όταν μαθαίνει ότι συζητούν εδώ και καιρό το ενδεχόμενο ενός διαζυγίου. Ο Σταματάκης ζητά συγγνώμη από τον Νικόλα, αλλά αναζητά επίμονα τον υπεύθυνο για την διαρροή του φιλικού φιλί του με την Πέρσα.

Μια σύγκρουση μεταξύ των μαθητών αλλάζει την άποψη του Βασίλη έναντι του Κολλεγίου και της διοίκησης.
Η Ζωή επιτίθεται στον Τόλη, αμφισβητώντας τη βιολογική του σχέση με τη μητέρα της. Η φιλία της Δέσποινας με τον Ίκαρο αποκαθίσταται, όταν εκείνος εκφράζει τη λύπη του για τις υπερβολές του.

Η Δέσποινα μιλάει στον Ίκαρο για τα μελλοντικά της σχέδια. Το καινούργιο βίντεο που θα αναστατώσει τη ζωή στο Αλεξανδρινό Κολλέγιο παραμένει μυστήριο. Επίσης, το σχέδιο του Ίσσαρη με την αρχηγό της Δημοκρατικής Ένωσης Κέντρου παραμένει άγνωστο.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα