Κάνε Ότι Κοιμάσαι 28/11/23: Ο Μίλτος παγιδεύει τον Κάσδαγλη

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 28/11/23: Ο Ίκαρος, παραθέτοντας αντικειμενικά στοιχεία, απορρίπτει τις υποψίες που είχε αναπτύξει η Αστυνομία σε βάρος του και εμφανίζεται στη σκηνή με τον Κάσδαγλη με σκοπό να οργανώσει την παράδοση των καθηκόντων του.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 28/11/23: Ο Μίλτος παγιδεύει τον Κάσδαγλη

Στο μεταξύ, ο Σταύρος προβαίνει σε πληρωμή προς τον Χρήστο, προκειμένου να εισβάλει στο δωμάτιο της Μαργαρίτας και να αντλήσει αρχεία και σκληρούς δίσκους, με σκοπό να τα αντιγράψει. Του παρέχει λεπτομερείς οδηγίες για απαρατήρητη είσοδο, και ο Χρήστος, αν και με αρχικές αμφιβολίες, αποφασίζει να υλοποιήσει το σχέδιο. Παράλληλα, ο Κάσδαγλης πιστεύει πλέον ότι ο Μίλτος τον έχει παιγιδεύσει, αλλά αντιμετωπίζει έλλειψη αποδείξεων για να τον κατηγορήσει επίσημα.

Η Έφη, παρά τις αμφιβολίες των φίλων της, εκφράζει ανησυχίες για την αντικοινωνικότητα του Σταύρου, δείχνοντας ενδιαφέρον για την ευημερία του. Ο Ίκαρος επιχειρεί να συνδέσει τις υποψίες του Κάσδαγλη με τις προσωπικές του αμφιβολίες έναντι του Σταματάκη. Καταλαβαίνει ότι οι σχέσεις του ζευγαριού έχουν αλλάξει ύστερα από την ανακάλυψη του θύματος ότι ο Σταματάκης πλαστογράφησε το προγαμιαίο συμβόλαιο, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει, καθώς το αρχικό δεν εντοπίζεται.

Στο πλευρό του Σταματάκη, ο Αχιλλέας πιέζει τον Μάκη να του παράσχει σημαντικές πληροφορίες σχετικά με την υπόθεση του Κάσδαγλη, τώρα που ο Ίκαρος τον έχει καταστήσει συνεργό του. Ο Τόλης αποκαλύπτει στη Μπετίνα ότι εντόπισε τον πραγματικό του πατέρα πριν από τον θάνατό του, αλλά ο εν λόγω πατέρας εμφανίστηκε βίαιος και αρνήθηκε να τον αναγνωρίσει. Η Λέτα, τέλος, αρχίζει να αναπτύσσει μεγαλύτερη συναισθηματική οικειότητα με τον Λάμπη.

Εν τω μεταξύ, ο Σταματάκης προσπαθεί να επηρεάσει τον Νικόλα, μεταφέροντας του πληροφορίες που τον ταράζουν. Τέλος, παραμένει ανοικτό το ερώτημα για το τι θα ανακαλύψει ο Σταύρος στα βίντεο που έκλεψε από τα αρχεία της Μαργαρίτας, καθώς και για το ποιος παρακολουθεί τον Πέτρο.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα