Κάνε Ότι Κοιμάσαι 27/11/23: Ο Νικόλας πείθει τον Κάσδαγλη να παραδοθεί

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 27/11/23: Η ιστορία εκτυλίσσεται με την Αστυνομία να αναζητά τον Κάσδαγλη στο Κολλέγιο, έχοντας ένταλμα σύλληψης, χωρίς ωστόσο να έχει πληροφορίες για τον τρέχοντα τόπο και τον λόγο της απουσίας του από το σχολείο. Ο Νικόλας προσπαθεί να κερδίσει χρόνο, αλλά συνειδητοποιεί ότι ο φίλος του έχει ήδη διαφύγει και δεν έχει πρόθεση να παραδοθεί.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 27/11/23: Ο Νικόλας πείθει τον Κάσδαγλη να παραδοθεί

Μια απροσδόκητη βοήθεια έρχεται στο προσκήνιο με την εμφάνιση του Ίκαρου, ο οποίος αναλαμβάνει νομική εκπροσώπηση για τον Κάσδαγλη, προσπαθώντας να διαπραγματευτεί με τις Αρχές. Προκύπτει ερώτηση σχετικά με το θύμα του Τόλη και ο λόγος που ο Λάκης προειδοποιεί. Η Άννα, παρά το ιστορικό βίαιης συμπεριφοράς του Κάσδαγλη, συνεχίζει να υπερασπίζεται τον φίλο της, δημιουργώντας επιπλέον ένταση στη σχέση της με τη Χρύσα και προκαλώντας δυσαρέσκεια στον Ίσσαρη.

Παράλληλα, ο Νικόλας προσπαθεί να αλλάξει την άποψη του Κάσδαγλη και να τον πείσει να παραδοθεί. Στην υπόθεση του Λημνιού, ο Ίκαρος έχει ως βοηθό του τη Ζωή, η οποία επιδεικνύει προσοχή λόγω της φήμης του. Ο Γιώργος πιέζει τη Λέτα για το μέλλον τους, αλλά εκείνη, μετά τον φόνο της μητέρας της, απομακρύνεται συναισθηματικά.

Ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Θα παραδοθεί ο Κάσδαγλης; Τα στοιχεία της Αστυνομίας υποδηλώνουν ότι ουδόλως σκοπεύει να το κάνει. Τι ετοιμάζει ο Ίκαρος; Και πώς θα συνδράμει ο Νικόλας τον φίλο του σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση; Καθώς η ιστορία εξελίσσεται, οι εντάσεις και οι αντιφάσεις εντείνονται. Ο Νικόλας, παρά τις προσπάθειές του, διαπιστώνει ότι ο Κάσδαγλης δεν είναι πρόθυμος να υποχωρήσει. Η παρουσία του Ίκαρου προσθέτει νέες διαστάσεις στο παιχνίδι, καθώς προσπαθεί να αντιμετωπίσει νομικά τις κατηγορίες κατά του Κάσδαγλη.

Η Άννα, παρά τις αμφιλεγόμενες επιλογές του Κάσδαγλη στο παρελθόν, συνεχίζει την υπεράσπισή του, δημιουργώντας ρωγμές στις σχέσεις της με τους γύρω της. Ο Γιώργος, από την άλλη πλευρά, πιέζει τη Λέτα για μια σοβαρή συζήτηση για το μέλλον τους, αλλά η απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους είναι σαφής.

Καθώς η ανατροπή αποτελεί σταθερό στοιχείο στο σενάριο, οι εξελίξεις υπόσχονται αναταραχή και αποκαλύψεις. Πώς θα εξελιχθούν οι προσπάθειες του Νικόλα για πείσμα και συμβίωση με τον φίλο του; Ποιο ρόλο θα παίξει ο Ίκαρος στη διαμάχη με τις Αρχές; Και τι άλλα μυστικά κρύβονται πίσω από τις σκιές του σχολείου και των χαρακτήρων;

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα