Κάνε Ότι Κοιμάσαι 21/11/23: Ο Κάσδαγλης πέφτει σε αντιφάσεις

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 21/11/23: Η Χρύσα συνεχίζει να επιμένει στις ιατροδικαστικές εξετάσεις, ανακαλύπτοντας αντιφάσεις στην κατάθεση του Κάσδαγλη. Αυτός δυσκολεύεται να θυμηθεί αν η Δέσποινα ήταν ζωντανή όταν τον συνάντησε, υποστηρίζοντας πως του είχε στείλει μήνυμα.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 21/11/23: Ο Κάσδαγλης πέφτει σε αντιφάσεις

Ωστόσο, ο ιατροδικαστής αποδεικνύει πως η Δέσποινα είχε ήδη πεθάνει ώρες πριν, αποκλείοντας την πιθανότητα να του έστειλε μήνυμα. Η Άννα στέκεται δίπλα στον Κάσδαγλη, δημιουργώντας τάση με τη Χρύσα, που προσπαθεί να υπερασπιστεί τον Κάσδαγλη. Ο Κάσδαγλης, σε κατάσταση κατάρρευσης, λαμβάνει υποστήριξη από τον Νικόλα. Η Δάφνη αναλαμβάνει να φροντίσει τη Λέτα και να την φιλοξενήσει στο σπίτι της, ενώ ο πατέρας της εξακολουθεί να πάσχει από την απώλεια της Δέσποινας.

Ο Αχιλλέας ζητά από τον Μάκη να συνεργαστεί στην υπόθεση του Λημνιού, ωστόσο, ο Μάκης έχει ήδη αποφασίσει να στηρίξει τη Ζωή. Η ερωτική σχέση που κρύβει ο Σταματάκης παραμένει άγνωστη. Η σχέση του Νικόλα με την Πέρσα δοκιμάζεται, καθώς αυτή αποφασίζει να καταθέσει πληροφορίες που υποστηρίζουν τις θέσεις του Σταματάκη σχετικά με τον φόνο. Της ζητά να σκεφτεί το ενδεχόμενο ότι ο Κάσδαγλης μπορεί να είναι ο δολοφόνος. Η έρευνα αποκαλύπτει αρνητικές πληροφορίες για τον Κάσδαγλη, ενισχύοντας τις υποψίες για τη βία.

Ο Σταματάκης πιστεύει πως ο Νικόλας κρατά πληροφορίες από την αστυνομία σχετικά με την επικοινωνία του με τον Κάσδαγλη το βράδυ του φόνου. Το σοκ από το έγκλημα φέρνει πιο κοντά την Έφη και τον Σταύρο, εξομαλύνοντας τις σχέσεις τους. Ο Γιώργος προσπαθεί να πείσει τη Λέτα να παραμείνει στο δικό του σπίτι, αλλά εκείνη αρνείται, καταλήγοντας στον Λάμπη. Παράλληλα, η αστυνομία αναζητά τον Κάσδαγλη, χωρίς επιτυχία. Καθώς ο Νικόλας προσπαθεί να τον εντοπίσει, τι απαντά ο Κάσδαγλης;

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα