Κάνε Ότι Κοιμάσαι 20/11/23: Η έρευνα στρέφεται στον Κάσδαγλη

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 20/11/23: Ο θάνατος της Δέσποινας συγκλονίζει την απομονωμένη κοινωνία του Κολλεγίου, καταλήγοντας να χαρακτηριστεί ως πιθανή ανθρωποκτονία. Οι Σταματάκης και Κάσδαγλης φαίνονται σοκαρισμένοι από την αρχή. Ο υποκείμενος φόνος δείχνει να εκτελέστηκε με μανία και προσοχή, προσπαθώντας να εξαφανίσει κάθε ίχνος.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 20/11/23: Η έρευνα στρέφεται στον Κάσδαγλη

Αν και δεν υπάρχουν ακόμα επίσημες κατηγορίες, η Άννα προτείνει στον Νικόλα να προετοιμαστεί για την υπόθεση, υποθέτοντας ότι η έρευνα θα επικεντρωθεί και στον Κάσδαγλη. Ο Νικόλας, ενώ ακόμα δεν υπάρχουν επίσημες κατηγορίες, απευθύνεται στον Ίκαρο για να τον συνδράμει στην υπεράσπιση του Κάσδαγλη. Ωστόσο, ο Ίκαρος, σοκαρισμένος από τον θάνατο της φίλης του, αρνείται να ασχοληθεί με την υπόθεση.

Στην κατάθεσή του, ο Σταματάκης κατηγορεί τον Κάσδαγλη για το έγκλημα, συνδέοντάς το με τον θυμό του λόγω της απόφασης της Δέσποινας να μην ακολουθήσει τον Κάσδαγλη και να παγώσει τον γάμο τους. Αναφέρει επίσης τα προβλήματα που είχε ο Στέλιος με τη βίαιη συμπεριφορά.

Ο Λάμπης, παρακολουθώντας το παράδειγμα του Νικόλα, προσπαθεί να παρηγορήσει την κόρη του, αλλά συναντά συνεχώς την καχυποψία του υπεύθυνου ασφαλείας. Η Δάφνη προσπαθεί να υποστηρίξει τον φίλο της μετά την τραγωδία. Η Μαργαρίτα εξηγεί στην Αμάντα τα αισθήματα του Πέρρη για εκείνη και την καλεί να κάνει τα πάντα για να μην τον χάσει. Η έρευνα επιβεβαιώνει τις εντάσεις και την απότομη συμπεριφορά του Κάσδαγλη προς το θύμα λίγο πριν τον θάνατό της.

Παράλληλα, η Μπετίνα αναζητά τον άντρα με τον οποίο είχε μείνει έγκυος παλιότερα, ανακαλύπτοντας ότι έχει πεθάνει πρόσφατα σε ατύχημα. Ο Λημνιός αποσύρει τη μήνυσή του κατά του Καλίρη λόγω των πρόσφατων τραγικών γεγονότων, ρίχνοντας υποψίες στον δικηγόρο του. Το στοιχείο που καταλήγει να εστιάζει τις υποψίες αποκλειστικά στον Κάσδαγλη παραμένει ακόμα άγνωστο. Τέλος, η επιλογή δικηγόρου για την υπεράσπιση του Κάσδαγλη παραμένει ανοικτή.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα