Κάνε Ότι Κοιμάσαι 19/12/23: Ο Νικόλας μαθαίνει ότι η Πέρσα κάλυψε τον Σταματάκη

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 19/12/23: Ο Σταματάκης, αντιμετωπίζοντας τον Κάσδαγλη, δεν κρύβει πλέον την επιθυμία του να παρακολουθήσει τον αντίπαλό του να υφίσταται πόνο. Συγχρόνως, ο Νικόλας αντιμετωπίζει την απόρριψη της κόρης του, η οποία εγκαταλείπει το οικογενειακό του έδαφος. Ο Μάκης, εμμονωμένος με το παρελθόν, ερευνά τα ίχνη του φοιτητή που κατηγορείται για τον τραυματισμό του Αχιλλέα και την κακοποίηση του Ίκαρου.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 19/12/23: Ο Νικόλας μαθαίνει ότι η Πέρσα κάλυψε τον Σταματάκη

Ο Σταύρος, μέσω εκβιασμών, ασκεί πίεση στον υπεύθυνο ασφαλείας του Κολλεγίου, επιδιώκοντας την οριστική αποβολή της Μαργαρίτας. Η Χρύσα, ανατριχιασμένη, αμφισβητεί την αξιοπιστία του Σταματάκη σχετικά με τον θάνατο της συζύγου του. Η Πέρσα, παρέχοντας υποστήριξη στον Σταματάκη μπροστά στην Αστυνομία, επιμένει ότι ο σύζυγός της δεν θα προδίδει ποτέ τη σύζυγό του. Ο Λημνιός, σταθερός στην υποστήριξή του προς τη Δάφνη, κερδίζει περισσότερη εμπιστοσύνη από τη μεριά της.

Ο Βασίλης, επιμένοντας στον Σταματάκη, προσπαθεί να τον πείσει να παραδοθεί. Στο μεταξύ, ο Λάκης αιτείται διαζυγίου από τη Μπετίνα, ενώ ο Πέτρος αρνείται κατηγορηματικά να εκτελέσει τον Λημνιό. Η Ζωή αποκαλύπτει τα πάντα για τον Τόλη, και αυτός, αντί να νιώθει ένοχος, υποστηρίζει ότι η Μπετίνα αξίζει καλύτερη μητέρα για το παιδί του. Καθώς ο Νικόλας ανακαλύπτει ότι η Πέρσα κάλυψε τον Σταματάκη, ο καβγάς ανάμεσά τους αναμένεται να προκαλέσει σοβαρές συγκρούσεις και νέα ανατροπή στο πλέγμα των προσωπικών τους σχέσεων.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα