Κάνε Ότι Κοιμάσαι 18/12/23: Η σχέση με τον πατέρα της κλονίζεται

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 18/12/23: Η Άννα ξεσπά βίαια κατά του Νικόλα, ο οποίος προσπαθεί να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της. Παρόλα αυτά, η Άννα δεν μπορεί να συγχωρέσει την κάλυψη που παρέχει ο Νικόλας στον Λημνιό. Ο Γιώργος ενημερώνεται να καθησυχάσει τη Μαργαρίτα, ενώ φοβούνται την αντίδρασή της σε πιθανή αποβολή από το σχολείο.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 18/12/23: Η σχέση με τον πατέρα της κλονίζεται

Αναπολώντας τον παλιό Νικόλα, ο Ίσσαρης τον προειδοποιεί να προσέχει τον Λημνιό. Η Μαργαρίτα εξομολογείται στην Πέρσα ότι η παγίδα του Σταύρου επηρεάζει όχι μόνο εκείνην αλλά και τον διευθυντή του Κολλεγίου. Ο Πέρης παρακαλεί τον Λάμπη να υπερασπιστεί τη Μαργαρίτα, αλλά ο Λάμπης φοβάται τις πιθανές συνέπειες σύνδεσης των δύο υποθέσεων διακίνησης ναρκωτικών στο σχολείο. Ο Αχιλλέας απειλεί τον Μάκη, θεωρώντας ότι του έκρυψε σημαντικές πληροφορίες. Η Αστυνομία απαιτεί εξηγήσεις από τον Σταματάκη, ενώ η γραμματέας της Δάφνης υφίσταται ανάκριση.

Ο Λημνιός κατηγορεί την Άννα για εμμονική συμπεριφορά, μιλώντας στη Δάφνη για το παρελθόν τους. Παράλληλα, προσπαθεί να στηρίξει την Αιμιλία, αποκρύπτοντας ότι αυτός παρέδωσε τις ερωτικές φωτογραφίες με τον Σταματάκη. Η Νάσια μαθαίνει για τα ελαφρυντικά που παρείχε ο Νικόλας στην υπόθεση του Λημνιού, και η σχέση της με τον πατέρα της δοκιμάζεται. Η Μαργαρίτα ζητάει συμφωνία από τον διευθυντή του Κολλεγίου, ενώ ο Πέτρος συναντά εμπόδια στην παγίδα που ετοιμάζει εναντίον του Λημνιού.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαιΚάνε Ότι Κοιμάσαι 06/11/23κανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα