Κάνε Ότι Κοιμάσαι 15/1/24: Νεκρός Ο Σταματάκης

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 15/1/24: Ο θάνατος του Σταματάκη έχει αναστατώσει την κοινότητα του Κολλεγίου, δημιουργώντας ένα κύμα αναταραχής και ανησυχίας. Σε αυτό το πλαίσιο, ο Νικόλας αναλαμβάνει τον ρόλο του φιλόξενου φίλου, προσφέροντας καταφύγιο στη Λέτα, η οποία ωστόσο εκδηλώνει επιθετικότητα. Αποδίδει ευθύνες στον Νικόλα και τον Κάσδαγλη για τα τραγικά γεγονότα που επηρέασαν την οικογένειά της.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 15/1/24: Νεκρός Ο Σταματάκης

Η Μαργαρίτα, μέσω της κατάθεσής της, παρέχει στοιχεία που, σε συνδυασμό με την απολογία του Βασίλη, βοηθούν την Αστυνομία να εντοπίσει τον δράστη της δολοφονίας του γυμναστή και της Δέσποινας. Ο Βασίλης εξηγεί ότι ο Σταματάκης άλλαξε χαρακτήρα υπό την έντονη πίεση και τους εκβιασμούς που υπέστη. Αποκαλύπτει πώς έχασε τον έλεγχο και εξελίχθηκε σε απειλητική φιγούρα.

Παράλληλα, ο Γιώργος, έχοντας μάθει την αλήθεια για τον πραγματικό του πατέρα, αποφεύγει τη Λέτα, αλλά αποφασίζει να εκδικηθεί τον Σταύρο για την αιματηρή ίντριγκα που στήθηκε. Η Ζωή προειδοποιεί τον πατέρα της ότι, αν επιμείνει στο διαζύγιο, θα τον αποκλείσει οριστικά από τη ζωή της. Η Δάφνη προτείνει στη Λέτα να μείνει μαζί τους, ενώ η Μαργαρίτα νιώθει ενοχή που δεν αποκάλυψε νωρίτερα στοιχεία που θα μπορούσαν να αποτρέψουν την τραγική εξέλιξη.

Ο Αχιλλέας στηρίζει ακόμα περισσότερο τον Νικόλα για τη θέση του νέου διευθυντή του σχολείου. Η Μπετίνα προειδοποιεί τον Τόλη να ελέγχει τη συμπεριφορά του, αν δεν θέλει να χάσει οριστικά την οικογένειά του. Η σχέση της Πέρσας με τον Νικόλα αλλάζει, και η ξαφνική απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου να την αναθέσει τη διεύθυνση του Κολλεγίου προκαλεί επιπλέον αναταραχή. Ποιος υποστήριξε την υποψηφιότητά της και ποιον κίνδυνο φέρνει αυτή η απόφαση; Και ποιο χάος αφήνει πίσω του ο θανάτος Σταματάκης;

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Κάνε ότι κοιμάσαιΚάνε ότι κοιμάσαι αυριοΚάνε ότι κοιμάσαι εξελιξειςΚάνε Ότι Κοιμάσαι ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚάνε Ότι Κοιμάσαι επομενα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι ερτΚάνε ότι κοιμάσαι περιλήψειςΚάνε ότι κοιμάσαι σήμεραΚάνε ότι κοιμάσαι τι θα δούμεΚάνε ότι κοιμάσαι τρειλερ