Κάνε Ότι Κοιμάσαι 14/11/23: Ο Ίσσαρης εξοργίζεται με τον Νικόλα

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 14/11/23: Ο Ίσσαρης είναι γεμάτος οργή προς τον Νικόλα λόγω της επίθεσής του στον Λημνιό. Αυτό μπορεί να υποδηλώνει ότι υπάρχει σύγκρουση ή διαμάχη μεταξύ τους.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 14/11/23: Ο Ίσσαρης εξοργίζεται με τον Νικόλα

Ο Αχιλλέας ζητά από τον Μάκη να γίνει ο κατάσκοπός του και να παρακολουθεί τον καθηγητή του. Αυτό υποδηλώνει ύποπτες ενέργειες και παρακολούθηση. Η Δάφνη προσπαθεί να εξηγήσει το μένος που νιώθει απέναντι στον σωματοφύλακά της. Αυτό μπορεί να αποκαλύπτει προβλήματα στη σχέση της με τον σωματοφύλακα. Ο Βασίλης αντιδρά στην παθολογική ζήλια του Σταματάκη προς τη γυναίκα του. Αυτό υποδηλώνει συγκρούσεις στην σχέση του Βασίλη με τον Σταματάκη.

Ο Λάκης ζητά από τη Μπετίνα να προσέχει με τον Τόλη, υπονοώντας ότι υπάρχει κάποιος λόγος γι’ αυτή την προειδοποίηση. Ο Κάσδαγλης καβγαδίζει με τον Νικόλα για τη στάση του στη σχέση που έχει με τη Δέσποινα, υπονοώντας ότι υπάρχουν διαφωνίες. Ο Νικόλας ανησυχεί για τη φιλία του Χρήστου με τον Σταύρο, πιθανότατα λόγω υποψίας για κάποια αρνητική εξέλιξη.

Η Δέσποινα αλλάζει τη στάση της απέναντι στον Στέλιο και του ανακοινώνει ότι δεν μπορεί να χωρίσει μαζί του, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Ο Στέλιος, πληγωμένος, καβγαδίζει με τη Δέσποινα και την εγκαταλείπει, υποδηλώνοντας πιθανή κρίση στη σχέση τους. Η Δέσποινα διώχνει από το σπίτι της τον Σταύρο που ενοχλεί τη Νάσια, πιθανότατα λόγω διαφωνιών και προβλημάτων.

Ταυτόχρονα, ο Σταματάκης ζητά τη βοήθεια της Πέρσας για να αντιμετωπίσει αντιδράσεις από την άλλη πλευρά, υπονοώντας ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα. Τέλος, αναφέρεται σε μια “σοκαριστική ανατροπή” που θα κάνει τον Στέλιο να απελπιστεί, καθώς και σε ένα “αποτρόπαιο θέαμα” που θα βρει μπροστά του ο Νικόλας, αφήνοντας το αναγνώστη να αναρωτιέται για τις εξελίξεις στην ιστορία.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα