Κάνε Ότι Κοιμάσαι 12/12/23: Κρυφή κάμερα καταστρέφει το σχέδιο τους

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 12/12/23: Ο Κάσδαγλης αναρωτιέται πώς κατάφερε ο Νικόλας να εντοπίσει τις ερωτικές φωτογραφίες του Σταματάκη. Παρόλο που αυτή η πληροφορία είναι περίεργη, η προσοχή στρέφεται πλέον στο γεγονός ότι ο Ίκαρος έχει τώρα τη δυνατότητα να αποδείξει ότι το προγαμιαίο συμφωνητικό για τον γάμο λειτούργησε εις βάρος του Σταματάκη λόγω του όρου για πιθανή μοιχεία.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 12/12/23: Κρυφή κάμερα καταστρέφει το σχέδιο τους

Ο Μάκης, αντιμετωπίζοντας την πίεση του Αχιλλέα, προσπαθεί να προκαλέσει προβλήματα σε αυτόν. Ταυτόχρονα, ανακύπτει η ερώτηση για τον θανάσιμο κίνδυνο που απειλεί τον Πέτρο από τον Άρη και ποιο ρόλος διαδραματίζει η Υπηρεσία Πληροφοριών. Η Δάφνη, ανατριχιασμένη από τη σχέση της με τον Λημνιό, βρίσκεται αμήχανη σχετικά με το πώς να αντιμετωπίσει την κατάσταση. Παράλληλα, ο Λάμπης προσπαθεί να πλησιάσει τη Λέτα, προτείνοντας της να μείνει στο δικό τους σπίτι.

Ο Χρήστος αποκαλύπτει στον Σταύρο ότι το σχέδιό τους προδόθηκε μέσω μιας κρυφής κάμερας στο δωμάτιο της Μαργαρίτας. Ο Σταύρος, προκειμένου να διατηρήσει τη σιωπή του, απαιτεί από τον Σταματάκη να αποβάλει τη Μαργαρίτα. Στο μεταξύ, η Ζωή προσπαθεί να διαπραγματευτεί με τον Λάκη για να προστατέψει τον Τόλη, ενώ ο Ίκαρος ενοχλεί τη Χρύσα καταθέτοντας τις φωτογραφίες. Η Πέρσα πιέζει για πληροφορίες σχετικά με τυχόν κρυφή ερωτική ζωή του Σταματάκη που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί εναντίον του.

Τέλος, ερχόμαστε αντιμέτωποι με την αντίδραση της Άννας καθώς μαθαίνει ότι ο Νικόλας αλλάζει την κατάθεσή του για να καλύψει τον Λημνιό, ενώ παράλληλα κάποιος παγιδεύει τη Μαργαρίτα με έρευνα στο δωμάτιό της.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα