Κάνε Ότι Κοιμάσαι 11/12/23: Πέτρος και Άννα στριμώχνουν τον Λημνιό

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 11/12/23: Ο Νικόλας, με σκοπό να υπονομεύσει την αξιοπιστία του Σταματάκη, επιχειρεί ενέργειες. Ταυτόχρονα, ο Αχιλλέας εκβιάζει τον Μάκη, απαιτώντας την αποκάλυψη κάθε λεπτομέρειας σχετικά με τις υποθέσεις του συνεργάτη του. Η συναισθηματική εξάρτηση της Λέτας από τον πατέρα της ενισχύεται, ενώ δυσκολεύεται να εξηγήσει την απόσταση που διακρίνει τη σχέση τους.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 11/12/23: Πέτρος και Άννα στριμώχνουν τον Λημνιό

Ο Σταύρος, διαθέτοντας στοιχεία κατά του Βασίλη και του Σταματάκη, ζητά να εκφράσει τις ανησυχίες του στον λυκειάρχη. Ο Βασίλης κατηγορεί τον Χρήστο για την κλοπή των στοιχείων, ισχυριζόμενος ότι διέρρηξε το δωμάτιο της Μαργαρίτας στη μαθητική εστία του Κολλεγίου. Η Άννα ανακαλύπτει ότι η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση της Χρύσας προς τον Σταματάκη οφείλονται στη βοήθεια που προσπάθησε να παράσχει στον αδελφό της, ενώ εκείνος φοιτούσε στο Κολλέγιο.

Ο Ίσσαρης υποψιάζεται ότι ο Πέτρος και η Άννα προσπαθούν να εξαναγκάσουν τον Λημνιό και προσπαθεί να το αντιμετωπίσει. Ο Λημνιός, παρά τις αντιρρήσεις του Νικόλα, συνεχίζει να υποστηρίζει την υπόθεση του Κάσδαγλη και περιμένει την αλλαγή άποψης του Νικόλα προκειμένου να του ζητήσει αντάλλαγμα. Ο άγνωστος που επιτέθηκε στον Λάκη κατάφερε να μεταφέρει χρήματα από τον λογαριασμό του, προκαλώντας ανησυχία στη Μπετίνα για το μέλλον. Ο Λάκης, θεωρώντας τον Τόλη υπεύθυνο για όλα, τον προειδοποιεί να απομακρυνθεί, κατηγορώντας τον και για τον φόνο του πατέρα του.

Ποια θα είναι η συνεργασία του Νικόλα με τον Λημνιό; Ποιος είναι ο φοιτητής που εξαφανίστηκε αντικαθιστώντας τον Μάκη και είχε εργαστεί προηγουμένως για το νομικό γραφείο του Ίκαρου και του Αχιλλέα; Τι προσπαθεί να ανακαλύψει η Δάφνη από την Άννα;

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα