Κάνε Ότι Κοιμάσαι 07/11/23: Νικόλας – Πέρσα έρχονται ακόμα πιο κοντά

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 07/11/23: Ο Μάκης βρίσκεται σε διλήμματα σχετικά με το αν πρέπει να εργαστεί κρυφά για τον αντίπαλό του, τον Ίκαρο, ως καρφί. Η περιπέτεια του Νικόλα φέρνει την Πέρσα ακόμα πιο κοντά σε αυτόν, παρά τις αντιφάσεις και τις διαφωνίες τους. Οι αρχές ασφαλείας διερευνούν κάθε πιθανό σενάριο και εξετάζουν τους ανθρώπους που ανήκουν στο Κολλέγιο.

Κάνε Ότι Κοιμάσαι 07/11/23: Νικόλας – Πέρσα έρχονται ακόμα πιο κοντά

Η Μαργαρίτα αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του Σταύρου, προκαλώντας ένταση μεταξύ των μαθητών, ιδιαίτερα με την Αμάντα, που οδηγεί σε μια έντονη κόντρα μεταξύ του Πέρη και της Αμάντα. Ο Νικόλας υποστηρίζει την σχέση της κόρης του με τον πρώην αγαπημένο μαθητή του. Η Ζωή εκφράζει τις υποψίες της για τον Τόλη στον πατέρα της, ενώ η Μπετίνα προσπαθεί να εξομαλύνει τη σχέση της με τον άγνωστο γιο της.

Ο Σταύρος, τώρα που έχουν αποσυρθεί οι κατηγορίες εναντίον του, ερεθίζει τους συμμαθητές του, όμως βρίσκει στο πρόσωπο του Χρήστου έναν νέο φίλο. Η Δέσποινα αποκαλύπτει στον Κάσδαγλη ότι ο άντρας της έχει πλαστογραφήσει το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει. Ο Ίσσαρης ανακαλύπτει έναν κοριό που ο Λημνιός έχει τοποθετήσει στο γραφείο της Άννας, αλλά ποια είναι η κίνησή του που θα εκπλήξει την αστυνομία;

Τα γεγονότα εξελίσσονται συναρπαστικά και η ένταση αυξάνεται καθώς οι χαρακτήρες ανακαλύπτουν μυστικά, αντιμετωπίζουν συγκρούσεις, και ερευνούν τις πολύπλοκες σχέσεις μεταξύ τους. Ενώ η εξέλιξη της πλοκής φέρνει ανατροπές και αποκαλύψεις, οι χαρακτήρες βρίσκονται σε μια συνεχή πορεία αναζήτησης της αλήθειας και της αποκάλυψης των κρυμμένων αλήθειων, που θα επηρεάσουν τη ζωή τους. Η ανακάλυψη του κοριού στο γραφείο της Άννας υπόσχεται να ανατρέψει τον ρου των γεγονότων, κρατώντας το ενδιαφέρον ψηλά και δίνοντας ώθηση στον συναρπαστικό αναπτυσσόμενο ψυχολογικό θρίλερ.

Για την αρχική σελίδα « Κάνε ότι κοιμάσαι » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

κανε οτι κιμασαιΚάνε ότι κοιμάσαικανε οτι κοιμασαι ert1κάνε ότι κοιμάσαι spoilerΚάνε ότι κοιμάσαι Β' Κύκλοςκανε οτι κοιμασαι ερτκανε οτι κοιμασαι νεα επεισοδιακανε οτι κοιμασαι πρεμιερα