Καφέ της Χαράς Spoiler: Η Στέλλα ζει μεγάλο έρωτα με τον Περίανδρο και αναλαμβάνει το καφέ

Καφέ της Χαράς Spoiler: Βόμβα μεγατόνων έρχεται στο Καφέ της Χαράς, αφού η Στέλλα αναλαμβάνει το καφέ και ζει έναν μεγάλο έρωτα με τον Περίανδρο! Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στην σειρά του ΑΝΤ1; Συνέντευξη με την Ζέτα Δούκα που πάει στον Κολοκοτρωνίτσι!

Καφέ της Χαράς Spoiler: Η Στέλλα ζει μεγάλο έρωτα με τον Περίανδρο και αναλαμβάνει το καφέ

Η Στέλλα είναι η νέα υπάλληλος του «Καφέ της Χαράς» που θα ανατρέψει τα γεγονότα και θα πέσει στον… έρωτα του Περίανδρου! Η ηθοποιός μοιράζεται μαζί μας πτυχές του ρόλου της, τους λόγους που είπε αμέσως το ναι στον Χάρη Ρώμα καθώς και τα μελλοντικά της σχέδια.

Η Στέλλα φτάνει στο Κολοκοτρωνίτσι και φέρνει τα πάνω κάτω!

«Δεν μπορώ να πω και πολλά πράγματα. Το Κολοκοτρωνίτσι θα αργήσει να μάθει τι συμβαίνει με αυτή τη γυναίκα, αλλά ο τηλεθεατής το μαθαίνει από την πρώτη στιγμή. Είναι μια γυναίκα πολύ δυναμική, πολύ ώριμη, πολύ ευαίσθητη και πολύ πονεμένη, που έρχεται στο Κολοκοτρωνίτσι για να ξεκινήσει μια νέα ζωή».

Ως υπάλληλος του καφέ!

«Τελικά… θα αναλάβει το καφέ. Ολοι της έχουν γυρίσει την πλάτη εξαιτίας ενός γεγονότος που της έχει συμβεί και τη μόνη σανίδα σωτηρίας τη βρίσκει στο πρόσωπο της Βάλιας, στην οποία έρχεται ουρανοκατέβατη και ζητά δουλειά».

Το παρελθόν θα τη… βρει στο χωριό;

«Θα τη βρει! Και θα υπάρξει ένα ειδύλλιο με τον Περίανδρο Πώποτα που είναι εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες».

Μας έχει συνηθίσει ο κύριος Ρώμας σε τέτοιους έρωτες…

«Είναι ένα υπέροχο σενάριο και ένας ακόμα πιο υπέροχος ρόλος. Εχω χαρεί πολύ που μου προτάθηκε».

Είναι μια γυναίκα που θα μπορούσατε να φανταστείτε ως πτυχή του εαυτού σας;

«Ναι. Είναι πολύ ντόμπρα, γλυκιά, δεν χαρίζεται. Την έχει πατήσει πολύ στη ζωή της, εγώ όχι τόσο. Ομως τα βασικά της χαρακτηριστικά τα έχει. Θα μπορούσε να είναι φίλη μου».

Σας είχε λείψει η παρουσία σας σε κάποια τηλεοπτική σειρά;

«Οχι. Δεν μου είχε λείψει. Η συμμετοχή μου στο “Καφέ της Χαράς” έγινε επειδή γουστάρω πάρα πολύ τον Χάρη Ρώμα και τους υπόλοιπους ηθοποιούς».

Το βλέπατε παλιότερα;

«Το έβλεπα, αλλά ίσως τελικά δεν είμαι τακτικός τηλεθεατής, γιατί όταν δουλεύεις στην τηλεόραση, συνήθως ο τρόπος με τον οποίο χαλαρώνεις από το μέσο για το οποίο εργάζεσαι είναι διαφορετικός. Ομως γνωρίζω την ιστορία, καθώς έχει παίξει πολλές φορές σε επαναλήψεις. Θα ήταν δύσκολο να μην το γνωρίζω… ας το πούμε έτσι. Με τον Χάρη προσπαθούσαμε να συνεργαστούμε πολλά χρόνια και έτσι, όταν μου έστειλε ένα μήνυμα πριν από έναν χρόνο, να τον πάρω για να μου κάνει μια πρόταση, πραγματικά ευχήθηκα μέσα μου να συμβεί και να μην υπάρχει άλλη επαγγελματική πρόταση που θα δυσκολέψει τα πράγματα. Οταν μου είπε πως πρόκειται για το “Καφέ της Χαράς” και μου αποκάλυψε και λίγα στοιχεία για τον ρόλο που ήθελε να γράψει για εμένα, του είπα αμέσως ναι. Αρα, δεν μου είχε λείψει η τηλεόραση, μου λείπουν οι ωραίες δουλειές και οι ωραίες συνεργασίες». Καφέ της Χαράς Spoiler

Είχατε όντως όμορφες συνεργασίες στο παρελθόν.

«Τότε η τηλεόραση είχε αυτή τη μυθοπλασία που πραγματικά οργίαζε. Οι σειρές που έβγαιναν ήταν από ένα επίπεδο και πάνω. Εκεί που έχω πει ναι και έχω συνεργαστεί, είναι σε δουλειές που 100% ήθελα να βρίσκομαι εκεί. Και δεν έχω ζηλέψει κάτι που έχω δει τώρα».

Τη φετινή χρονιά;

«Γενικότερα! Είναι πολύ σημαντικό να δεις κάτι και να πεις “Αχ, θα ήθελα να είμαι εκεί”. Ισως στις “Αγριες μέλισσες”. Το είχα πει και στον παραγωγό της σειράς, κ. Καραγιάννη. Αυτό… το “ζηλεύω”».

Μήπως αυτό συνέβαινε επειδή σας κάλυπτε το κενό η παρουσίαση της εκπομπής σας «Thrive»;

«Δεν είμαι άνθρωπος που κατ’ ανάγκη θέλει να κάνει κάτι στην τηλεόραση. Ή κατ΄ ανάγκη να κάνει θέατρο. Ποτέ δεν το είχα αυτό και όσο μεγαλώνω, προσπαθώντας να δώσω βάρος στα ουσιαστικά πράγματα, αυτά που με κάνουν χαρούμενη, τόσο λιγότερο το έχω αυτό… Δεν θέλω να βρίσκομαι κάπου για να μη με ξεχάσει ο κόσμος. Σαφώς και υπάρχει το θέμα της επιβίωσης. Ζω από αυτή τη δουλειά, αλλά με κάποιον τρόπο τα έχω καταφέρει, ώστε να μην έχω το άγχος που να μου επιβάλλει την παρουσία μου κάπου και να λέω ναι σε ό,τι μου προτείνουν. Ευτυχώς, και εύχομαι έτσι να συνεχίσει. Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση που αναφέρατε, συνέβη γιατί μου πρότειναν κάτι πολύ ωραίο, κάτι που βρήκα την καλύτερη πτυχή του εαυτού μου μέσα σε αυτό. Τον πιο αληθινό μου εαυτό. Είχε να κάνει με τις δικές μου ανησυχίες και αυτά με τα οποία καταπιάνομαι, ώστε να γίνομαι καλύτερη. Ο τρόπος που τελικά συνέβη δικαίωσε και τα πιο τρελά μου όνειρα. Βρέθηκα σε μια ευτυχέστατη συγκυρία, μια συντακτική ομάδα υπέροχη και μια ομάδα παραγωγής ή σκηνοθεσίας ακόμα πιο υπέροχης».

Σας ταίριαξε!

«Αυτό που ήθελα να κάνω και τελικά βγήκε είχε να κάνει με μια αλήθεια. Δηλαδή έρχομαι να σε ρωτήσω κάτι γιατί ενδιαφέρομαι και όχι γιατί έτσι μου το είπαν. Οι περισσότερες συνεντεύξεις γίνονται από δημοσιογράφους που δεν έχουν καμία πρεμούρα να μάθουν τι θα τους πει ο άλλος. Και αυτό φαίνεται. Το αποτέλεσμα βγαίνει ξύλινο».

Θα υπάρξει τέταρτος κύκλος της εκπομπής;

«Ολοκληρώθηκε και ο τρίτος της κύκλος και προς το παρόν δεν θα συνεχιστεί. Ετοιμάζω κάποια πράγματα στο θέατρο, αλλά έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου να συνεχίσω αυτό που κάνω με την παρουσίαση τέτοιου είδους εκπομπής, που να έχει ως αντικείμενο την αυτοβελτίωση, αλλά τώρα όλη μου η έγνοια και η καλλιτεχνική ενέργεια είναι στο “Καφέ”. Είναι όλοι τόσο εξαιρετικοί επαγγελματίες, είναι άνθρωποι που επί της ουσίας αγαπούν τον διπλανό τους».

Νομίζω πως όλα ξεκινούν από τον Χάρη Ρώμα…

«Φυσικά, όταν το κεφάλι είναι καθαρό, καλοσυνάτο και γενναιόδωρο, το σώμα είναι έτσι, ακολουθεί. Η δουλειά μας είναι ένα παιχνίδι, πρέπει να προσφέρουμε χαρά στον κόσμο».

*Από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου για το TVΣίριαλ

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

kafe tis charasSPOILERΖέτα ΔούκαΚαφέ της Χαράς Spoiler