Καφέ της Χαράς ηθοποιοί: Ο χαρακτήρας που ζητούσαμε μπαίνει στη σειρά

Ναι, είναι αυτή που φαντάζεσαι και δεν μπορούμε να περιμένουμε.

Καφέ της Χαράς ηθοποιοί: Το Καφέ της Χαράς έχει επιστρέψει δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Είναι μία από τις σειρές που περιμέναμε πολύ καιρό να ξαναδούμε και τώρα που αυτό συνέβη οι Παρασκευές μας έχουν μία ξεκάθαρη ταυτότητα.

Καφέ της Χαράς ηθοποιοί: Ο χαρακτήρας που ζητούσαμε μπαίνει στη σειρά

Έχοντας περάσει πολλά χρόνια από τότε που προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο, πολλά πράγματα έχουν αλλάξει, όπως η εμφάνιση νέων χαρακτήρων αλλά και η απουσία παλιών, πολύ σημαντικών για την πλοκή.

Όλοι βρίσκονται στην παρούσα φάση συντονισμένοι για το μέλλον της σχέσης Χαράς-Περίανδρου και Βάλιας-Μανωλάκη, αφού το νέο του κορίτσι δεν αποτελεί και την πιο αγαπημένη επιλογή ανάμεσα στους τηλεθεατές.

Όσο και να κατανοούμε ότι προφανώς είναι λογικό να έχουν υπάρξει οι όποιες αλλαγές στην υπόθεση, συγκεκριμένοι χαρακτήρες που γνωρίσαμε το διάστημα 2003-2006 δεν πρόκειται να φύγουν ποτέ από τη μνήμη μας και πολλοί fans άρχισαν να ζητούν την επιστροφή τους ανοιχτά.

Η Άννα Χατζησοφιά που γράφει τη σειρά με τον Χάρη Ρώμα αποκάλυψε τη συνέχεια και μαζί της ήρθε κι ένα νέο που πρόκειται να σε ενθουσιάσει.

Ποιο είναι αυτό;

Η Άννα Χατζησοφιά αποκάλυψε ότι πρόκειται να επιστρέψει στη σειρά η Σοφία Μουτίδου ή αλλιώς η τηλεοπτική Αγλαΐα.

kafe tis charasηθοποιοίΚαφέ της Χαράς ηθοποιοίΣοφία Μουτίδου