Καφέ της Χαράς 06/3: Ο Περίανδρος σοκαρισμένος – Μάνος και Βάλια έρχονται πολύ κοντά

Καφέ της Χαράς 06/3: Βόμβα οι εξελίξεις στο Καφέ της Χαράς! Μάνος και Βάλια έρχονται πολύ κοντά και ο Περίανδρος είναι σοκαρισμένος από την τροπή που παίρνουν τα πράγματα! Τι θα δούμε την Παρασκευή 6/3; Spoiler alert για την σειρά του ΑΝΤ1.

Καφέ της Χαράς 06/3: Ο Περίανδρος σοκαρισμένος – Μάνος και Βάλια έρχονται πολύ κοντά

Το Καφέ της Χαράς δεν έχει ιδιαίτερη προσέλευση από το κοινό και η Στέλλα προτείνει να ανεβάσουν ένα μιούζικαλ για να φέρουν κόσμο στο μαγαζί. Ο Περίανδρος -και πάλι- θα προσπαθήσει να σαμποτάρει την προσπάθεια.

Το νέο Καφέ της Χαράς είναι πλέον γεγονός! Εχει ανοίξει τις πόρτες του και περιμένει τους κατοίκους του Κολοκοτρωνιτσίου για να τους υποδεχτεί. Η Βάλια και η Στέλλα είναι έτοιμες να στρωθούν στη δουλειά και να εξυπηρετήσουν τους πελάτες με σεβασμό αλλά και ενθουσιασμό, μόνο που κανείς από τους συγχωριανούς τους δεν φαίνεται να θέλει να περάσει το κατώφλι του νέου καφέ. Και ποιος φταίει γι’ αυτό; Ολοι είναι πλέον σίγουροι πως ο Περίανδρος Πώποτας έχει φροντίσει γι’ αυτή την αρνητική εξέλιξη. Ο Δημήτριος είναι από τους πρώτους που θα βρεθεί εκεί για να ευχηθεί στο νέο μαγαζί του χωριού και τους ιδιοκτήτες, όμως οι ώρες περνούν και δίνουν τη θέση τους στην απογοήτευση. Καφέ της Χαράς 06/3

Μια παράσταση θα τους σώσει…

Ολοι αρχίζουν να σκέφτονται με ποιο τρόπο θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του χωριού και θα φέρουν περισσότερο κόσμο στο μαγαζί και τελικά η Στέλλα φαίνεται να έχει την καλύτερη ιδέα. Πιο συγκεκριμένα, προτείνει να ανεβάσουν μια θεατρική παράσταση, ένα μιούζικαλ, στο οποίο θα μπορούν φυσικά να συμμετέχουν οι κάτοικοι του Κολοκοτρωνιτσίου. Ολοι ανεξαιρέτως!

Τα νέα μαθαίνονται γρήγορα και όλοι σπεύδουν να δηλώσουν συμμετοχή στη μεγάλη αυτή προσπάθεια που οργανώνεται πρώτη φορά στο χωριό. Ξαφνικά τα… ξίφη διασταυρώνονται για το ποιος θα πάρει καλύτερο και μεγαλύτερο ρόλο, ενώ κάποιοι δεν διστάζουν να πληρώσουν για να έχουν την εύνοια του… σκηνοθέτη. Ο Περίανδρος θα αργήσει αλλά τελικά θα μάθει τι ετοιμάζουν Βάλια και Στέλλα και θα σοκαριστεί. Θα κάνει τα πάντα για να ακυρώσει την περιβόητη παράσταση, ανήθικη κατά την άποψη του, όμως όχι μόνο θα γίνει, αλλά η Βάλια και ο Μάνος θα ανταλλάξουν -για τις ανάγκες του ρόλου- ένα παθιασμένο φιλί…

Για την αρχική σελίδα «Το Καφέ Της Χαράς» πατήστε ΕΔΩ

kafe tis charasΚαφέ της Χαράς 06/3Καφέ της Χαράς εξελίξειςΚαφέ της Χαράς επεισόδια