Ήλιος Υπόθεση: Διαβάστε για την νέα σειρά

Ήλιος Υπόθεση: Από τα μέσα Σεπτεμβρίου ο ΑΝΤ1 πρόκειται να προβάλλει μία νέα δραματική σειρά με συγκλονιστική πλοκή, με τίτλο Ήλιος. Οι συντελεστές της, μάλιστα, βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες…

Ήλιος Υπόθεση: Διαβάστε για την νέα σειρά

Όλα ξεκινούν όταν μια κοπέλα αποφασίζει ύστερα από πάρα πολλά χρόνια να επιστρέφει μαζί με τον γιο της, ο οποίος έχει προβλήματα συμπεριφοράς, στην Καβάλα όπου μεγάλωσε. Φτάνοντας εκεί, η ίδια προσπαθεί με κάθε τρόπο να επανασυνδεθεί με τους ανθρώπους που ήταν κοντά. Σε αυτή της, όμως, την προσπάθεια βρίσκεται αντιμέτωπη με έναν φόνο.

Συγκεκριμένα, την κατηγορούν πως σκότωσε έναν άντρα. Οπως είναι φυσικό, από εκείνη τη στιγμή και μετά τα πάντα στη ζωή της αλλάζουν, καθώς νέα στοιχεία έρχονται στο φως με αποτέλεσμα να ξεκαθαρίζουν σχέσεις που υπήρχαν στο παρελθόν.

Η αλήθεια που είχε κρυφτεί για 18 ολόκληρα χρόνια αποκαλύπτεται και αυτό έχει τρομερές συνέπειες στη ζωή όλων των ηρώων. Δεσμοί που θεωρούνται σταθεροί κινδυνεύουν, ένας μεγάλος έρωτας γεννιέται αλλά είναι καταπιεσμένος από άλλους, φίλοι επανέρχονται ύστερα από χρόνια, διεκδικήσεις οικογενειακές, πόνος, ερωτική απογοήτευση αλλά και η χαρά του έρωτα είναι μερικά από αυτά που θα δούμε να διαδραματίζονται στη σειρά.

Ο μικρόκοσμος αυτής της πόλης ζωντανεύει και βλέπουμε πως όλοι οι ήρωες έχουν μεταξύ τους πλέγματα σχέσεων από το παρελθόν ή και άλλα, που ~ δημιουργούνται τώρα και τους συνδέουν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αλληλοεξαρτήσεις ανάμεσά τους, να γεννηθούν έρωτες, άλλοι να αναζωπυρωθούν και κάποιοι να τελειώσουν οριστικά!

iliosΉλιος υπόθεσηυπόθεση