Ήλιος Β Κύκλος: Σε τραγική κατάσταση τα παιδιά του Φίλιππου

Ήλιος Β Κύκλος: Σε τραγική κατάσταση θα είναι οι πρωταγωνιστές στα επόμενα επεισόδια. Ο θάνατος του Φίλιππου έχει σκορπίσει έναν τραγικό θρήνο στην Καβάλα, με αποτέλεσμα η Εύα και ο Άρης να καταρρέουν, στη σειρά Ήλιος. Κανένας από τους δύο δε μπορεί να αντέξει το μεγάλο αυτό φορτίο.

Ήλιος Β Κύκλος: Σε τραγική κατάσταση τα παιδιά του Φίλιππου

Τραγική φιγούρα θα είναι η Αλίκη, η οποία θα κληθεί να χειριστεί την κατάσταση αυτή όσο πιο ψύχραιμα μπορεί. Ο τρόμος για τη συνέχεια, όμως, θα την κυριεύσει. Τα παιδιά της δε μπορούν να
Η Αλίκη συνειδητοποιεί πως πρέπει να σταθεί βράχος δίπλα στα παιδιά της. Η Εύα δε μπορεί να δεχτεί εύκολα τον θάνατο του πατέρα της. Δε μπορεί να το πιστέψει. Έχει δυνατά ξεσπάσματα, πετάγεται στον ύπνο της, ουρλιάζει. Η Αλίκη καταρρέει. Τρέμει στην ιδέα πως το παιδί της θα αποκτήσει προβλήματα στην υγεία της αν συνεχίσει έτσι.

Σύμφωνα με το MYtv, ο Δημήτρης στέκεται ως πατέρας στα παιδιά. Του υπόσχεται πως θα κάνει τα πάντα για να βρει τον πραγματικό ένοχο. Συνεργάζεται με τη Διώνη, διψασμένοι για εκδίκηση. Εκδίκηση για τον θάνατο του καλύτερού τους φίλου, ενός ήρωα που πάλεψε για να προστατεύσει τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Ο Άρης, η Εύα, αλλά και ο Πέτρος ζουν την καθημερινότητα σα να είναι ένας μεγάλος εφιάλτης, στη σειρά Ήλιος. Ειδικά ο Πέτρος αρνείται να πιστέψει πως έχασε τον πατέρα του, τη στιγμή που τον βρήκε. Μετά από τόσα χρόνια που μεγάλωσε χωρίς αυτόν. Η Λήδα στέκεται δίπλα του, πιέζοντας τον εαυτό της να παραμείνει δυνατός.

iliosΒ' ΚύκλοςΉλιος Β Κύκλος