Ήλιος β κύκλος: Νέες αφίξεις και ανατροπές

Ήλιος β κύκλος: Μεγάλες εκπλήξεις μας επιφυλάσσουν οι αγαπημένες μας σειρές μυθοπλασίας τη νέα σεζόν. Ο Δημήτρης Μοθωναίος, παρόλο που υπήρξε έντονη φημολογία για τη συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες, τελικά θα “εισβάλλει” στη σειρά Ήλιος, σε έναν ρόλο έκπληξη.

Ήλιος β κύκλος: Νέες αφίξεις και ανατροπές

Ο δεύτερος κύκλος θα βάλει τους ήρωές μας σε ολοκαίνουργιες περιπέτειες. Νέοι χαρακτήρες έρχονται για να δώσουν τη δική τους πινελιά στο αστυνομικό δράμα που μας καθηλώνει. Ο Δημήτρης, η Αλίκη, η Λήδα, η Διώνη, ο Νικήτας και η Ελένη θα περάσουν αρκετές δυσκολίες, μέχρι την τελική δικαίωση. Ποιους ηθοποιούς θα δούμε στα νέα επεισόδια;

Ο Δημήτρης Μοθωναίος θα είναι ένας από τους ηθοποιούς, που θα δούμε στα νέα επεισόδια Ήλιος. Μπορεί να ακουγόταν πως θα βρίσκεται στις Άγριες Μέλισσες, ο ίδιος, όμως, επέλεξε να συμμετέχει στην αστυνομική σειρά του ANT1, σε έναν ρόλο ανατρεπτικό.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος θα υποδυθεί τον Στέφανο, ο οποίος θα επισκεφτεί σύντομα την Καβάλα. Θα είναι ένας από τους χαρακτήρες που θα ταράξουν τις ισορροπίες, αποκαλύπτοντας αλήθειες που “βαραίνουν” τους πρωταγωνιστές.

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως στη σειρά θα συμμετέχει και η Αντιγόνη Φρυδά. Μία νέα αστυνομικός συμβάλλει στο έργο του Δημήτρη Λαϊνά, με τους δυο τους να έρχονται πολύ κοντά. Ποια προβλήματα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι αγαπημένοι μας χαρακτήρες και ποιες θα είναι οι αντιδράσεις τους, μετά τις νέες αφίξεις που θα πραγματοποιηθούν στην Καβάλα;

iliosΉλιος Β Κύκλος