Ήλιος Β’ Κύκλος: Μεγάλος χωρισμός ανάμεσα σε Λήδα και Νικήτα

Ήλιος Β’ Κύκλος: Ένας μεγάλος έρωτας που γεννήθηκε, μέσα από αντίξοες συνθήκες. Η Λήδα και ο Νικήτας ερωτεύτηκαν παράφορα, με αποτέλεσμα ο χωρισμός τους να είναι αρκετά δραματικός στη σειρά Ήλιος. Οι δυο τους θα περάσουν δύσκολα στον δεύτερο κύκλο, με τη σχέση τους να είναι από απόσταση, στα πρώτα επεισόδια.

Ήλιος Β’ Κύκλος: Μεγάλος χωρισμός ανάμεσα σε Λήδα και Νικήτα

Ο Νικήτας έχει ξεκαθαρίσει πως θέλει να ζει στην Αθήνα, χτίζοντας τη ζωή του από την αρχή. Σε αυτό δε θα μπορέσει να διαφωνήσει η Λήδα, ούτε να τον ακολουθήσει εύκολα. Ο θάνατος του Φίλιππου θα τσακίσει τόσο την ίδια, όσο και το παιδί της. Ο Πέτρος έχει χάσει τον πατέρα του και είναι συντετριμμένος. Δε μπορεί να χωνέψει πως δε πρόλαβε να ζήσει μαζί του όσα ήθελε…

Όλη η Καβάλα βυθίζεται σε πένθος. Η Λήδα ενημερώνει τον Νικήτα πως δε μπορεί να τον επισκεφτεί σύντομα, ούτε να εγκαταλείψει τη ζωή της στην Καβάλα. Άλλωστε, τώρα πρέπει να γίνει η ασπίδα του παιδιού της. Να τον απαλλάξει από τους εφιάλτες του, να σταθεί στο πλευρό του για να ξεπεράσει τόσο ο μικρός, όσο και η ίδια το μεγάλο σοκ.

Ο Νικήτας θα το δεχτεί συντετριμμένος, με αποτέλεσμα ο χωρισμός του με την Λήδα να τον επηρεάσει αρκετά, στη σειρά Ήλιος. Βέβαια, τίποτα δεν είναι οριστικό. Ο έρωτας δε σβήνει εύκολα. Οι δυο τους θα είναι ξανά μαζί, με νέες περιπέτειες να τους ενώνουν, αλλά και να τους…. χωρίζουν!

Ένα από τα ζευγάρια που θα μας απασχολήσουν αρκετά.

iliosΉλιος Β ΚύκλοςΉλιος ΛήδαΉλιος νικητας