Ήλιος Β Κύκλος: Η Λήδα βαριά τραυματισμένη – Ο Νικήτας τρέχει στο νοσοκομείο

Ήλιος Β Κύκλος: Η έκρηξη στο κτήμα της Αλίκης, αφήνει ανοιχτές πληγές σε όλους τους πρωταγωνιστές. Εκτός από την άσχημη ψυχολογική κατάσταση και το σοκ, αρκετοί παλεύουν να επιβιώσουν, μετά το ισχυρό χτύπημα. Η Λήδα μεταφέρεται βαριά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, με αποτέλεσμα ο Νικήτας να πανικοβάλλεται, στη σειρά Ήλιος.

Ήλιος Β Κύκλος: Η Λήδα βαριά τραυματισμένη – Ο Νικήτας τρέχει στο νοσοκομείο

Μαθαίνει τα νέα για την έκρηξη και τρέχει στην Καβάλα να την βρει. Αδιαφορεί για τον κίνδυνο της σύλληψης. Ο ίδιος υποσχέθηκε να κρύβει την ταυτότητά του, μένοντας μακριά από την Καβάλα. Η είδηση της έκρηξης, όμως, δε του αφήνει περιθώρια. Πρέπει να βεβαιωθεί πως η αγαπημένη του είναι καλά…

Το ταξίδι του στην Καβάλα γίνεται σαν αστραπή. Ο Νικήτας τρέχει στο πλευρό της αγαπημένης του, στη σειρά Ήλιος, με την Λήδα να του χαμογελάει γλυκά μέσα από το νοσοκομείο. Όλα αυτά, μέχρι να μάθει για τον θάνατο του Φίλιππου. Σύμφωνα με το TV O’Clock, η Λήδα καταρρέει μέσα στο νοσοκομειακό δωμάτιο.

Ο Νικήτας προσπαθεί να την συνεφέρει. Ο πατέρας του παιδιού της, ο άνθρωπος που αγάπησε τόσο πολύ, ο μεγάλος της εφηβικός έρωτας χάθηκε. Η Λήδα ξεσπάει σε κλάματα, με τον Νικήτα να την ικετεύει να φανεί δυνατή. Η κατάστασή της είναι ήδη επιβαρυμμένη. Τα τραύματά της είναι πολύ σοβαρά και χρειάζεται ανάρρωση και ψυχραιμία.

Το ζευγάρι θα κληθεί να πάρει μία πολύ σημαντική απόφαση. Η Λήδα δε θέλει να αφήσει την Καβάλα, ειδικά μετά τα τελευταία γεγονότα. Αντίστοιχα, ο Νικήτας δε μπορεί να γυρίσει πίσω, διότι κινδυνεύει με μία εκ νέου σύλληψη. Θα καταφέρει ο έρωτάς τους να επιβιώσει, μέσα από τις τόσες πολλές δυσκολίες;

iliosΒ' ΚύκλοςΉλιος Β Κύκλος